Wat vind jij ervan?

SteFoS
Bedrijf

Het adres voor reparaties en onderhoud van uw silo!

9

Ook voor reparaties en onderhoud kunt u terecht bij SteFoS bv, van klein tot groot. Door onvoorziene omstandigheden kunnen er altijd kleine of grote schades ontstaan aan uw mestopslag.

Laatste reacties

 • marjanschaftenaar

  De prijs ligt op het moment tussen de 67 en 72 euro per ton. Wat ik zo hoor is er weinig (goede) mais te krijgen.

 • jstut

  Ha Falco op 4 september is dit onder werp al op gestart zie in de lijst van discusseis.
  Maar er is hier mais verkocht tussen de 1800 en 2000 per ha komt neer bij 45 ton/ha op 62 tot 65 euro aan de kuil.

 • Stier01

  idd zie mij berekening van toen.. (discussie 4 sept). komt hier in Brabant redelijk uit..
  Mais op stam wordt hier verkocht rond de 1500 a 1600 incl...En dan hebben we het over goede mais..Over de Grens in Belgie is de prijs nog een paar honderd lager.. Aan speculeren en de prijs omhoog drijven hebben we niks aan.!!

 • Heijdravleesvee

  En de prijzen voor verse mais? (30% ds) per hectare en per ton????

 • pietbongers

  hallo Dirk ik ken je onderbouwing van 4 sept niet ,maar met 15-16 voor goede mais ben je natuurlijke ook aan speculeren op lager prijs , hier in buurt gaat goede mais weg voor 1700 tot oveer de 2000 .

 • Josta

  Hier in de regio wordt voor goede mais rond de 2000 betaald, voor goede mais lijkt mij dit ook een redelijke prijs, slechte mais heb je altijd te duur, en kun je maar beter dorsen.
  mensen die vroeg mais kopen hebben ook de beste mais voor het uitkiezen, als je wacht tot de prijs zakt moet je ook met mindere mais genoegen nemen.

 • maikverwer

  Plaats je vraag of aanbod anders eens op DCA-Markt.nl. Dan weet je snel genoeg wat er betaald wordt. Hebben de afgelopen weken al meerdere transacties plaats gevonden. #dcamarkt

 • Stier01

  Deze week is hier de korrelmais prijs bekent geworden....
  Korrelmais geleverd opbassis van 68%ds wordt hier door de mengvoerfabriek 110,-/ton voor betaald ex. btw!!
  Aangezien we het hier over beste mais hebben..
  13 Ton x 110,-=1430,- x 1,06=1515,-incl. BTW +100,- voor het stro =1615,- - 300,-dorsen/transport=1315,- Hele euries.. Bied je bij die mensen 1400,- dan heb je hem aan je broek hangen..Dus ben je ongeduldig en ga je met al die western verhalen mee moet je gewoon hoofdprijs betalen .. Ben je geduldig en durf je te wachten dan is het 500,- of meer lager voor de snijmais..

 • jstut

  Ha Dirk, western verhalen of niet, hoeveel heeft deze mengvoerfabriek al gekocht ???
  Hij zal tegen de massa moeten opbieden. Nu ook de laatste snede gras wel goed gewonnen wordt maar geen grote opbrengst geeft. Veel boeren hier kopen toch wat snijmaïs erbij omdat zij volgend jaar niet weer direct aan de verse mais willen beginnen te voeren.

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.