Wat vind jij ervan?

Boycot EU USA Rusland

1


Ongelofelijk hoe onze regering als een kip zonder kop meeloopt met Amerika en de EU tegen iets wat volstrekt nog niet is bewezen en hoe hypocriet, even een herinnering

3 juli 1988 Iran Air-vlucht 655, een Airbus A300-B2 van Teheran naar Dubai met tussenstop in Bandar Abbas wordt neergeschoten door de Amerikaanse marinekruiser USS Vincennes. Het vliegtuig werd verkeerd geïdentificeerd en vervolgens door middel van twee raketten neergeschoten, omdat de bemanning van de kruiser dacht dat het hierbij om een Iraanse F-14 ging. Alle inzittenden 290 kwamen hierbij om het leven.

Alles is al triest genoeg maar om ons nu in een negatieve spiraal richting koude oorlog te jagen en nog meer ellende veroorzaken, neen triest en zegt iets over onze kortzichtige politiek maar die was al bekend. Neen geen boycot de dialoog aangaan Den Haag geef nu eindelijk het goede voorbeeld. Dat is visie dat brengt vrede.

Eén reactie

  • boerontour

    met alle respect voor je stelling, denk echt dat je ze in het (midden) oosten overtuigd krijgt met een visie voor vrede zolang er (geldelijk) gewin te halen valt, ga er eerst maar eens werken leer je ze heel anders kennen.


    Nog ff wat betreft jou vergelijk tot MH 17, de amerikanen gaven de schuld toe en werkten op hun manier mee aan het onderzoek, let wel ik praat niks goed, van niemand niet, hier worden we zeer bewust tegen gewerkt, belaagd, uitgelachen en voorgelogen en niet op de geringste manier, door en stel mensen waar ik hier geen benaming aan geef.Of registreer je om te kunnen reageren.