Wat vind jij ervan?

Verplicht meebetalen aan sector-pr?

2


Het tweede weekend van september staat in het teken van Het Weekend van het Varken. In verband met het afschaffen van de Productschappen vervalt de financiering voor sectorale pr.

Wat vinden jullie: moeten boeren via de nieuw opgerichte producentenorganisatie verplicht meebetalen aan sector-pr?

Laatste reacties

  • joannes

    Laten we voordat we iets verplichten maar eens duidelijk hebben wie wat gaat doen en hoeveel dat moet gaan kosten! Verplichtingen klingt zo communistisch, en is dat waarschijnlijk ook! Diegen die de PR gaat doen zal zijn product moeten verkopen en moet aangeven dat hij op dit moment de beste is, als privaat bedrijf. Met vooraf bepaalde budgetten en maar afwachten wat we er voor zullen krijgen loopt de portemonnee snel leeg. Budgetten moeten ten slotte op om het volgende jaar veilig te stellen. Ik bedoel, bij verplichten, gegarandeerde budgetten dus, is de relatie product vs kosten totaal zoek en dit nodigd niet uit tot kwalitiet en competitie. Want hoe gaan we de opbrengst, het effect meten? Kortom een commissie gaat voor een budget, en daar zou je de tijd in moeten stoppen. Een commissie die natuurlijk naar tevredenheid en resultaat voor de varkenshouders werkt.

  • Martin Oldenhof

    Als ieder bedrijf nou een internet site of facebook pagina neemt en deze bijhoud dan is dat een goedkope manier van PR. Ook kan iedereen zelf weten wat hij over zijn bedrijf publiceerd.

Of registreer je om te kunnen reageren.