Wat vind jij ervan?

Ticket to the States bij Hebo Beton

1


Hebo Beton, al 35 jaar een gevestigde naam in de agrarische markt voor opslag en erfverharding, trapt deze week af met een unieke campagne: Ticket to the States. Klanten die na 1 januari 2012 hebben besteld en klanten die tot 1 juli 2012 hun bestelling voor o.a. keerwanden, betonplaten en betonputten plaatsen bij Hebo Beton, maken kans op een exclusieve studiereis voor 2 personen naar The United States.

“Hebo Beton is uniek in zijn dienstverlening en service. Klanten geven aan dat ze bij Hebo Beton kopen omdat ze er dan zeker van zijn dat er kundige mensen op het erf komen. Daarbij wordt de kwaliteit van de Hebo producten zeer hoog gewaardeerd. Het persoonlijke contact, de kennis van zaken in combinatie met de productkwaliteit krijgen we uit ieder klanttevredenheidonderzoek met hoge rapportcijfers teruggekoppeld. Met deze geweldige actie bedanken we onze klanten actief voor hun vertrouwen. En klanten die verder kijken dan de welbekende Vroegboekkortingen profiteren direct mee wanneer ze voor 1 juli 2012 bestellen.”

De studiereis blijkt geen standaardreis, maar een verzorgde reis inclusief bedrijfsbezoeken aan vooraanstaande fokkerijbedrijven en state-of-the-art boerenbedrijven in samenwerking met A.L.H. Genetics. Het beloofd dan ook een inspirerende reis te worden, waarbij de klant veel nieuwe kennis kan opdoen op het gebied van de melkveehouderij, koemanagement, fokkerij en bedrijfsvoering.

Meer informatie over de reis en de Ticket to the States actie is te vinden op www.hebobeton.nl

Eén reactie

  • Luuk

    Bleker schrijft dat er bij gebruik van geschikte apparatuur en een zorgvuldige werkwijze, niet voor sancties behoeft te worden gevreesd. Zijn er akkerbouwers of loonwerkers die dit voorjaar controleurs van de NVWA op bezoek hebben gehad en wat zijn de ervaringen met deze controles?

Of registreer je om te kunnen reageren.