Wat vind jij ervan?

'Juist het enorme dakoppervlak bracht de bouwers op een ander idee'

3

Al bij de eerste bouwplannen van biologische pluimveebedrijf De Nieuwe Kamp te Harskamp is zorgvuldig nagedacht over de mogelijkheden die het gebouw heeft om bij te dragen aan de duurzaamheid van het plan.

Laatste reacties

 • jstut

  Nee je zal er maar met je auto achter rijden. Een boet nee. Een rijweg verbot voor ombetaalde tijd. Er kunnen mensen mee verongelijken. Hoe lomp kun je zijn als je zo over de weg gaat.

 • marjanschaftenaar

  Ik heb vorig jaar nog bijna de auto in de prak gereden op een grote vierkante baal. Reed op een landweggetje in het donker lag er ineens een grote vierkante baal midden op de weg. Auto ervoor alarmlichten aan en de wei ingelopen waar de loonwerker balen aan het persen was. Bij het indraaien van het perceel was de baal die op een ander perceel geperst was uit de machine gevallen. Er zat nog geen plastic omheen dus was ook nog eens bijna niet te zien. Gelukkig was de beste man erg geschrokken en zal hij het in het vervolg wel beter controleren.

 • Alette

  De politie is inmiddels wel weer flink aan het controleren. Zijn nu in de gemeente Zuidhorn elf bekeuringen uitgedeeld, onder andere voor teveel stro op de wagen.
  Ik snap de gedachte 'ach nog even die 5 pakjes erbij, het is maar een paar kilometer en dan zijn we klaar' wel, maar als ik de wagens voorbij zie rijden dan zet ik er toch mijn vraagtekens bij. Toegeven: Ik ben nog geen wagens tegengekomen waar de balen los lagen. Misschien toch een stukje bewustwording?

Of registreer je om te kunnen reageren.