Wat vind jij ervan?

Nieuwe webshop Heuver

13

Heuver wil digitale voorsprong vergroten met extra landenextensies en vernieuwde websiteDoor de splitsing van de website in meerdere exclusieve landenextensies plus een vernieuwde site en webshop wil Heuver Bandengroothandel de digitale voorsprong vergroten. De website kende als heuver.com al een internationaal karakter. Nu heeft Heuver specifieke domein-extensies voor Duitsland, Frankrijk en Nederland in handen. Dus worden vindbaarheid, toegankelijkheid en gebruiksgemak sterk vergroot. Tegelijkertijd wordt de webshop gebruiksvriendelijker, onder andere met gepersonaliseerde aanbiedingen.

Exclusieve rechten
De afgelopen jaren zag Heuver Bandengroothandel het aantal bezoekers en het aantal bestellingen via de webshop gestaag toenemen. Daarmee creëerde de bandenimporteur en –distributeur op digitaal gebied een vooraanstaande positie. Als onderdeel van de strategische beslissing om het aantal online bestellingen verder uit te bouwen, heeft Heuver zich ingespannen om ook individuele landenextensies voor haar website te bemachtigen. Inmiddels heeft zij zich verzekerd van de exclusieve rechten voor de extensies voor Nederland, Duitsland en Frankrijk. De bestaande site heuver.com wordt – zonder verlies aan informatie of mogelijkheden – nu zodanig opgesplitst, dat gebruikers in deze landen rechtstreeks op heuver.nl, heuver.de of heuver.fr hun betreffende informatie kunnen vinden.
“Onze klanten kunnen direct profiteren van de individuele landensites en alle andere aanpassingen die het gebruiksgemak verhogen”, aldus directeur Bertus Heuver. “Plus dat op de homepage zogenaamde ‘Tyredeals’ zichtbaar zijn. Tyredeals zijn speciale aanbiedingen waarbij wij bij afname van een bepaald aantal banden een extra voordeel bieden.”Gepersonaliseerde webshop
Bertus Heuver vervolgt: “Wij spelen in de eredivisie van onze branche en willen in de top meedraaien. Daarom willen we onszelf, ten gunste van de klant, ook telkens verbeteren. Nu de nieuwe sites in de lucht zijn, ondergaat ook onze webshop een opmerkelijke verbetering. De shop is gebruiksvriendelijker geworden, waarbij de banden die men zoekt nog gemakkelijker te vinden zijn. Aanbiedingen worden gepersonaliseerd op basis van eerder bestelgedrag en klantprofiel om zo een aantrekkelijke actie aan te bieden. Op die manier kunnen onze klanten nog scherper bestellen en zo hun kostenpatroon optimaliseren. Uiteraard laten we bij de introductie van dit alles al onze klanten meedelen, doordat zij extra punten voor de bonusshop – die overigens een groot succes is – kunnen vergaren.”

Over Heuver Bandengroothandel
Heuver Bandengroothandel startte in 1966. Als Heuver Bandengroothandel werkt zij voor de professionele klant die zoekt naar truck- en trailerbanden, EM- en industriebanden plus landbouwbanden. Heuver is voor een groot deel van Europa exclusief importeur van alle banden van Aeolus Tyres. Via 16 eigen Profile Tyrecenter-vestigingen helpt Heuver zowel de zakelijke klant als de consument. Heuver heeft 230 mensen in dienst; waaronder teams in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië en Roemenië.

Laatste reacties

 • Martijn Knuivers
  Redactie

  In februari ben ik op uitnodiging van Farm Frites wezen kijken op hun fabriek in het Egyptische Cairo en hun grootschalige akkerbouwbedrijf in de Libische woestijn. Wat mij opviel is dat er zeer professioneel geboerd werd. We zien op televisie altijd alleen maar hongerige mensen of kleine Afrikaanse keuterboertjes, maar het is wel degelijk een continent met potentie. Het is neit voor neits dat China grootschalig in Afrika investeert.
  Echter, wat me ook duidelijk werd is dat om te starten veel geld nodig is om in Afrika te beginnen, bijvoorbeeld voor de aanleg van pivots en het landklaar maken van de grond.

 • b.batoe

  mijn vader is zelf boer (druivengaarden) in noord afrika (marokko), zelf verbauwt hij in de buurt van het bewoonde gebied van de regio waar we in verbauwen, maar daar word de grond veels te duurder doordat de stad dichterbij groeid, maar in andere plekken in de regio kunnen de prijzen zelfs de belachelijk goedkope prijzen van €20,- p. m2 behalen, het enige probleem bij die gedeeltes is dat er nauwelijks- of onbruikbaar(zout of brak) water is en je anders maar heen en weer blijft gaan met het transport voor het water. dat probleem zien mensen vaak niet

 • herwaarden

  Heer Batoe, ik verkoop/weet verschillende manieren/installaties om zoet-/schoon water te maken,
  met een e-mail naar info@bvh-og.nl kunnen we elkaar meer vertellen.

 • Aad Baars

  Syngenta en de Rabobank werken puur uit publicitair oogpunt ( imagoverbetering ) op exrteem kleine schaal aan projecten in Afrika. China moet ook iets voor afrika doen om achter de rug van de bevolking om alle rijkdom aan mineralen te kunnen stelen De shell doet dat al geruime tijd met een zak met kralen en spiegels.

 • sjaakleeflang

  Beste mensen, een interessante discussie; ik ben het met Aad Baars eens. Dien eens een projectplan in bij de Rabobank, en vraag concreet om een bijdrage en je zal zien dat ze geen plannen ondersteunen, die de verandering brengt, die nodig is in ontwikkelingslanden.

 • herwaarden

  Beste mensen, en het gaat nog verder,(zie OPA) ze slaan zelf een bord in de tuin om een camping te beginnen.
  Momenteel verrijzen op veel plaatsen aan de verste buitenkant, nieuwe bankgebouwen.?????!!!!!
  Mensen, wakker worden en verenigen !

 • gerrit coppens
  Panellid

  Het zou wel een beetje ego zijn om te denken dat de Rabobank de wereld kan veranderen. Sommige voetballers hebben genoeg ego om te denken dat ze kampioen zijn, misschien hebben ze inmiddels de beker op de camping gewonnen, en zijn ze kampioen. De wereld veranderen moeten de mensen uiteindelijk zelf doen. Rabobank en andere multinationals kunnen hooguit kleine projecten ondersteunen. En slaat het aan, dan zitten ze zelf eerste rang. Daar zijn ze ondernemer voor

 • Aad Baars

  De Rabobank leest wel alle projectplannen( hebben ze een speciale afdeling voor in Utrecht) en gaan mooie sier maken met plannen van mensen zoals jij en ik Sjaak. En wij maar kromliggen om die ecocentrise bankhufters hun miljoenenbonus te kunnen laten behouden.

 • Aad Baars

  Het schijnt erg lukratief te zijn om in Afrika te starten maar dan moet je niet van alle misstanden op de hoogte zijn ( of er gewoon schijt aan hebben ) www.goededoel.nl/index.php Gewoon de lokale bevolking verjagen !

 • henk fledderus

  ja dat heet hier in Australie recolonisation veel chinese en koreanse companys die hier actief zijn, "koopen" ook stukken africa op iedereen betaald netjes voor het land dat ze aankopen en laten het smerige werk door anderen doen.
  met name als je wat corupte overheden hebt kun je doen en laten wat je wilt.
  hier worden enorm farms gekocht door een vage instantie. die flikkert een grote zak met dollars op de tafel. ondernemer kan zo de zaak achter laaten en is al lang blij een geode koper te hebben iedereen klaagt over al de buitenlanders die land kopen. in africa gaat het er net zo lomp aan toe als een paar 100 jaar geleden, men is alleen wat beter geworden in mensen de ogen vol stront smeren.

 • cornedekeizer

  De vraag is of je naar Afrika wil gaan om alleen jezelf verder te brengen, of dat je ook de gemeenschap wil laten meeprofiteren van jouw aanwezigheid. Je moet je realiseren dat de culturen op geen enkele manier te vergelijken zijn met die van Nederland. Daarnaast moet je rekening houden met mogelijke politieke instabiliteit en anderen onvoorziene omstandigheden die je nu nog niet kan bedenken...

 • Dpj

  Er is in Afrika zeer zeker toekomst. Ik praat alleen over een land als Angola, waar in het verleden heel veel Portugezen (ik boer in Portugal) heen gegaan zijn om te vechten, gaan ze er nu heen om te boeren, maar bijvoorbeeld ook onze loonwerker is hier met zijn hele spulletje opgestapt en daarheen verhuist. Goed vruchtbaar land met een klimaat waar je 3 culturen achter elkaar kunt telen per jaar. Een aantal weken geleden had ik hier een paar man op ons bedrijf die wilden koeien kopen om een groot (3000+) melkveebedrijf op te zetten. Ik heb mijn zwager zijn contact gegeven en die gaat er misschien eerdaags heen om dat van de grond te krijgen. Maar ik heb wel eens gehoord dat het goed geld verdienen is in Angola, maar dat je het er nooit meer vandaan krijgt!

 • Gek dat je welkom bent om een groot bedrijf op te bouwen en dat je de inkomsten het land niet uit krijgt . Hoe bekent klinkt dat? Op het juiste moment komen ze je vertelen dat je nog een paar minuten hebt om jouw voormalige land te verlaten. . Nee dat is echt een zinnige zet!

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.