Wat vind jij ervan?

Barenbrug
Bedrijf

Barenbrug participant op de NRM

2

Net zoals bij de NRM staat duurzame melkveehouderij centraal bij Barenbrug. Barenbrug presenteert op de NRM haar nieuwste grastechnologie NutriFibre. Met NutriFibre produceren veehouders gezond ruwvoer voor hun koeien.

Laatste reacties

 • Speerstra Feed Ingredients BV
  Bedrijf

  Se wordt erg goed opgenomen door het gras en daardoor een zeer goede Se bron voor koeien. Zelfs zo goed dat men op moet passen dat de koeien niet te veel krijgen. Kuilgras is in die zin veiliger.
  Het se gehalte in kuil kan erg variëren. Het is afhankelijk van de bodem conditie, dit is sterk afhankelijk van de zuurtegraad van de grond en ook zaken zoals regenval maar ook ijzernivo’s
  Het is zo dat er ook wel verschil zit in beschikbaarheid van selenium voor het dier tussen hooi en evt andere graskuilen en of vers gras .

 • jan1

  U praat over de bodemconditie.
  Ben er van overtuigt dat de laatste decenia er veels te weinig aandacht aan de bodem is besteed. Het wordt hoog tijd om daar ook in te investeren.
  Laatst zag ik de grondmonsters van een collega boer. ( Dat moet als je met de derogatie mee wilt doen). Deze beste man had waarachtig 1 perceel met een Ph van 5,1 en de rest van zijn percelen zat tussen de 4.4 en 4.9.

Of registreer je om te kunnen reageren.