Wat vind jij ervan?

Innovatieve Celbeton-Injecties

1


Innovatieve Celbeton-Injecties: Dé oplossing voor verzakte betonvloerenWanneer een betonvloer verzakt is wordt er vaak aan renoveren gedacht: sloopwerkzaamheden, heiwerkzaamheden, nieuwe betonvloer of eventueel één nieuwe dekvloer.
Maar verzakkingen zijn snel en zonder hoge kosten en veel overlast op te lossen. Namelijk door middel van het uniek vloerliftsysteem van FAGRO BV.
Met dit innovatieve systeem is het mogelijk om met behulp van Celbeton-Injecties een verzakte betonvloer te “liften”, alle holle ruimtes te vullen en de hele ondergrond te versterken.
Het Celbeton (een lichtgewicht betonsoort) wordt via een lasergestuurde systeem onder de verzakte vloer geïnjecteerd waardoor deze omhoog gedrukt wordt.

Een groot voordeel van het FAGRO liftsysteem is, dat zware machines of stellingen vaak niet verplaatst hoeven te worden, deze worden zonder problemen mee omhoog getild.
Tevens biedt dit systeem een snelle probleemoplossing tegen lage kosten, er zijn geen sloop- en bouwwerkzaamheden nodig. Het betreft een 100% milieuvriendelijk, niet expanderend
materiaal en de Celbeton is volledig recyclebaar.Deze methode is door FAGRO ontwikkeld en heeft in de afgelopen jaren al honderden
tevreden klanten in heel Nederland opgeleverd. Sinds kort wordt het systeem tevens op de Duitse en internationale markt met groot succes aangeboden. De toepassingen zijn onder andere
bedrijfshallen, distributie- en logistiekcenters, opslag- en productiehallen, opslaghallen in de landbouw, erfverhardingen en parkeerplaatsen, wegenbouw e.a. Door de hoge warmte isolatiewaarde van het materiaal Celbeton wordt deze tevens toegepast als alternatief funderingsmateriaal bij (hallen-) nieuwbouw (zelfs in plaats van dure fundering op heipalen).

Eén reactie

  • Druenen

    Hoi AD, jouw bericht over moederloze opfok zie ik net (nog niet zo lang lid van boederijconnect). Hierover hebben wij veel infomatie en kennis. Kunnen we een keer contact met je opnemen?
    Uiteraard mag je ons ook bellen 085-90 20 980.
    Met groet , Odette van Druenen , Ralco Europe

Of registreer je om te kunnen reageren.