Wat vind jij ervan?

Ik wil me graag afmelden voor de e-mails, waar kan ik dit doen?

3


Ik krijg heel vaak, voor mij onnodige, e-mails binnen. Onderaan deze berichten staat dat ik me op de site hiervoor kan afmelden. Maar ik zie het nergens staan.

Laatste reacties

 • gloria

  Ik zit met zelfde probleem, niet 1 imail wat mij interresseert en ik kan me niet afmelden hiervoor

 • gerrit coppens
  Panellid

  Als jullie de emails bedoelen over bijvoorbeeld dit topic, net boven 'plaats reactie' kun je aanvinken of je wel of niet reacties wilt ontvangen.


  Bedoelen jullie emails in algemene zin, spam van bedrijven, dan staat meestal onderaan dat bericht, in hele kleine lettertjes een link waar je op kunt klikken en dan wordt je bij dat bedrijf uit het verzendbestand verwijdert

 • Beheerder
  Redactie

  Je krijgt mailnotificaties van de thema's die je volgt. Daarmee wordt je snel en eenvoudig op de hoogte gehouden van de onderwerpen die je interesseren. Als er ook notificaties tussen zitten die niet (meer) voor je van toepassing zijn, dan kun je het aantal mails verminderen door die thema's niet meer te volgen. Dat kan via de de overzichtspagina Thema's, waar je achter elk thema de mogelijkheid tot volgen of stoppen met volgen hebt.

  Als je de meldingen helemaal niet meer wilt ontvangen, dan kun je dat ook aangeven. Zoals onderin de notificatiemails te lezen is, doe je dat via je profielpagina. Ga naar je profiel => klik op bewerken => kies onderaan de pagina voor Nee bij ontvang emails.

Of registreer je om te kunnen reageren.