Wat vind jij ervan?

Cameramerken voor achteraf monteren

6


Welke merken / leveranciers zijn er van (achteruitrij) camera's? Ik zoek een camera die je achterop kippers en zelfrijders e.d. kunt monteren. Ze moeten ook toepasbaar zijn op bijvoorbeeld een rooier. Waar let je op bij de aanschaf ervan?

Laatste reacties

 • marjanschaftenaar

  Ik zou vooral goed opletten dat de boel goed stofdicht is en een stootje kan hebben en vooral zoeken naar bedrijven die actief zijn in agr sector.


  Heb even gegoogled:


  http://www.vanzwitserland.nl/achteruitrijcamera-systemen-landbouw-agrarisch-mechanisatie


  of


  http://www.achteruitrijcameras.nl/achteruitrijcamera-systemen-voor-lanbouwvoertuigen


  Zal vast nog wel meer op internet over te vinden zijn, succes!

 • renkoe

  Dank voor je reactie. Inmiddels heb ik een aantal leveranciers/merken gevonden.


  Hier en daar lees ik op fora dat draadloos na verloop van tijd niet meer goed functioneert. Iemand ervaring hiermee?

 • JoopD1967

  Heb dezelfde vraag als Renkoe. Lees net op http://www.backview.nl dat draadloze achteruitrijcamera's last kunnen hebben van interferentie.

  Aangezien deze camera's veel eenvoudiger om te monteren zijn dan de bedrade modellen, maar de betrouwbaarheid minder is weet ik niet precies welke keuze te maken.

  Iemand met die zijn suggesties kan delen?

 • mts.teutelink1

  Bedraad is bedrijfszekerder. Bij draadloos heb je meer last van vertraging tussen beeld en werkelijkheid. Verder is draadloos natuurlijk gemakkelijker te plaatsen. Ook zal de techniek gedurende de tijd verbeteren.

 • willem77

  Wij in het verleden ook draadloos gehad, op combine, pootmachine en aardappelrooien, zette hem elke keer over, kon makkelijk zonder draad. Maar ging storen, met name door trillingen. Nu met snoer, elke machine zit een kabel, nu dus net zo makkelijk overzetten. Werkt nu super.

 • Verkoop Domatrac

  wij verkopen ook achteruit rij camera's van het merk WAECO
  bevalt goed !

  Camerasysteem met 7" LCD en kleurencamera
  - Voor 12V en 24V bedrijfsspanning- Automatische of handmatige bediening- Automatische dag/nacht schakeling- Normaal of spiegel-functie- 337.000 pixels- 2 camera-ingangen, afzonderlijk aanstuurbaar- Beeld instelling kan voor iedere camera appart worden opgeslagen - Luidsprekers- USB-aansluiting voor het opladen van bijv. MP3-spelers- Afmetingen (BxHxD): 186 x 145 x 120 mm (incl.houder)- Schermgrootte: 7"/ 178 mm (zichtbaar beeld)- Bedrijfsspanning: 12 tot 30 volt DC- Stroomverbruik: 12 watt- Resolutie: 337.000 pixels

  voor vragen neem gerust contact op !

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.