Wat vind jij ervan?

Innova koebed

4

Een perfecte ligplaats voor koeien is essentieel voor een goede productie. Méér liggen = méér melk! DSD Stalinrichting biedt met de verbeterde uitvoering van het Innova koebed nog meer ligcomfort.

Laatste reacties

 • Peter Vos

  Dit is vreemd. Pinken zijn juist een categorie dieren die over het algemeen gezien vlot drachtig (moeten) worden. Natuurlijk moeten de pinken gezond en cylcisch zijn, geen afwijkingen hebben aan het geslachtsapparaat en niet witvuilen uit de baarmoeder. Kortom: hier is een spermaonderzoek bij de stier op zijn plaats ter controle van de spermakwaliteit. Tip: KI toepassen om te kijken of dit wel tot drachtige dieren leidt.

 • Agripoort

  Probeer eens Crystalyx cattle-booster!

 • beeldman
  Panellid

  Voor het jongvee welke alleen wordt ingeschaard kan het best zo zijn dat de mineralenbalans te schraal, te krap, is. Het is verstandig om óf de dieren voor het uitscharen een mineralenbolus mee te geven, óf ze met een mineralenemmer bij te voeren.

 • kschouten

  vorig jaar ook een groep pinken met een stier samengeweid de stier had al bevrucht voor die tijd toch werden de pinken niet drachtig waarschijnlijk heeft de stier even koorts gehad vlak voor de samenweiding later ging het wel weer goed

Of registreer je om te kunnen reageren.