Wat vind jij ervan?

Barenbrug
Bedrijf

Inkuiljournaal

7

Inkuiljournaal voor optimaal maaitijdstip eerste grassnede

Laatste reacties

 • japke33

  We zijn ook klant bij van Gansewinkel, via Farmers for All. Kost minder dan 20 euro per maand. Nooit geen problemen gehad. Maar denk wel dat het bedrag kan kloppen. Als ze de container brengen moet je ook betalen, dus denk dat het niet meer dan logisch is, dat je voor het ophalen ook een dergelijk bedrag moeten betalen. Misschien dat je de algemene voorwaarden nog eens kunt opvragen bij van Gansewinkel.

 • Kaasboer

  Sla maar goed op de trom , en ga er niet mee akkoord .
  Wij zijn ook over gestapt en toen kon de andere ook ineens veel goedkoper , dus nu 2 containers en op afroep legen , kosten 18 euro per ledeging.
  En zijn nu bezig om de hele Noardelijke Friese Wouden een goedkope aan te bieden .
  Wordt vervolgt en tot ziens.

 • kremer

  Ik zit bij een Franse (sita) en betaalde 11.80 in de maand voor 750 liter bak en wou overstappen naar NNRD om dat die goedkoper waren. Dus ik bel er achter aan, komt er vrij snel een jonge dame langs en nu kan het wel goedkoper.
  Als ik mijn abonn. bij Sita op zeg en de bak wordt opgehaald kost me dat 70 euro (staat in de kleine lettertjes) dus ben maar bij Sita gebleven.

 • jan1

  Hier in de gemeente heeft een lto lid een gedeelte de "contracten Collectief" af gesloten. die betalen iets van 17.50 per leging.
  Wij hebben zo een contrakt afgesloten voor max 25 euro, indien mogelijk zou het minder worden. alleen ik ben het nog niet eens met de duur van het contrakt. Volgens de vertegenwoordiger ging het over 36 maand ( mondeling) nu blijkt er in het contrakt te staan van 84 maand. Ik heb hier over gebeld en gemaild, maar kreeg allerlei minder vriendelijke woorden en dreigementen naar mij toegeslingerd. Het gaat mij nu nog niet direct om het aantal maanden, maar op de manier waarop.

 • h.alebeek1

  Jan-1, ik heb bij van Happen een 1 jarig contract afgedwongen en zeg het per 1-8 op om zo weer vrij te zijn en volgend jaar weer en anders kunnen ze de zooi op komen halen

 • Wijnand Hogenkamp

  <p>Eerste journaal ziet er goed uit. Ben wel beniuwd naar grashoeveelheid van dit moment. Is er al iemand aan het meten? En zo ja,hoeveel staat er?</p>

 • Barenbrug
  Bedrijf

  <p>Er zijn grote verschillen tussen het noorden en het zuiden van ons land. Op sommige percelen die vroeg bemest zijn staat al 2.500 kilo droge stof. Volgende week vrijdag zijn de eerste resultaten van de vers grasanalyses bekend. Deze worden gepresenteerd in het tweede inkuiljournaal op 18 april.</p>

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.