Wat vind jij ervan?

SteFoS
Bedrijf

SFS Golfplaatsilo - SteFoS natuurlijk!

3

Ook voor een Golfplaatsilo moet u bij SteFoS zijn.

Laatste reacties

 • jan1

  Ik melk zelf met een melkrobot en de prijzen van onderdelen geleverd via de fabrikant, zijn goed aan de prijs.
  Ze mogen en moeten er ook wat aan verdienen, dat is heel simpel. maar onderdelen die je elders kunt verkrijgen voor een kwart van de prijs vind ik eigenlijk te gek.

 • Dairy Solutions
  Bedrijf

  Het is duidelijk dat het leveren van onderdelen en verbruiksproducten hét verdienmodel van de melkmachineleveranciers is. Bij de verkoop van de machine wordt maximale korting gegeven, het verdienen aan een veehouder kan alleen door zoveel mogelijk verschillende producten daarna te kunnen leveren. Het grappige is dat de melkmachine zelf technisch ook helemaal niet zo goed zijn werk doet, waardoor mastitis en celgetal een constante zorg voor de veehouder zal blijven. Het management krijgt daarbij de schuld en dus moet de veehouder beter zijn best doen door het kopen van desinfectieproducten, stalstrooimiddelen, handschoenen, betere/driehoekige/vierkante tepelvoeringen, mineralen..noem maar op. Jullie moeten in de besprekingen eisen dat de fabrikanten de machine beter maken zodat een maximale uiergezondheid zonder allerhande noodsprongen mogelijk wordt voor iedereen.

 • japke33

  Misschien zou je een enquete kunnen maken, met de verschillende onderdelen erin, en dat wij de prijzen kunnen invullen die we moeten betalen. Dan kun je ook zien of er verschil is tussen de boeren. Ook is erg irritant van Lely, dat wanneer je niet hun producten gebruikt in de robot, ze ook geen garantie geven op bepaalde onderdelen. Dat is toch een soort van dwang, om hun dure producten te kopen.

Of registreer je om te kunnen reageren.