Wat vind jij ervan?

SteFoS
Bedrijf

SFS Foliebassin, top oplossing voor uw mestopslag!

2

SFS-Foliebassin met drijfkleed
(Kiwa certificaatnummer 55380)
SFS-Foliebassin voor o.a. mestopslag. Het SFS-Foliebassin is uitvoerbaar in zowel een open versie als in een gesloten versie met een drijvende afdekking. Het is een voordelige en betrouwbare oplossing voor uw mestopslag.

Laatste reacties

 • agri2

  Ik heb er geen ervaring mee, maar heb weleens gehoord dat het niet meevalt. Vooral mooie bedrijven met goede grond en goed klimaat (meestal in het noorden) daar komt maar zelden een buitenlander tussen. De Franse grondbank (Safer) heeft een stem in de verkoop van de grond. Als er een boerderij te koop is dan wordt dat meestal door meerdere buren gekocht die dan allemaal wat schaalvergroting hebben en daardoor een betere toekomst. Ze gaan met dat verhaal naar de Safer en dan kom je er als buitenlander echt niet tussen. De grondprijs blijft door dit systeem ook nog eens boervriendelijk. Als ik door het noorden van Frankrijk rijd dan zou ik er best een bedrijf willen hebben, prachtig is het daar, wel jammer dat er zoveel Fransen wonen.
  Een buitenlander wordt in landen die door ons gekoloniseerd zijn in Noord- en Zuid-Amerika en Australië en Nieuw-Zeeland wel geaccepteerd want uiteindelijk zijn alle inwoners nazaten van emigranten. In alle overige landen waaronder Frankrijk valt het volgens mij niet mee.
  Als je zelf een nieuwe buurman krijgt uit een ander gedeelte van Nederland kijk je ook eerst de kat uit de boom.

 • RRTEF

  Wat wil je met die grond? Boeren, verpachten, houthakken?
  Grond (of een bedrijf) kan gekocht worden via een makelaar maar de Safer kan de koop tegenhouden als ze bijvoorbeeld een jonge boer willen installeren.
  Als je via de Safer koopt (www.safer.fr) heb je meer kans dat je werkelijk kunt boeren en krijg je automatisch het recht om een bedrijf uit te oefenen.
  Eerst goed frans leren...

Of registreer je om te kunnen reageren.