Wat vind jij ervan?

Agri Twin Doorzaaimachine

1

Eerste ervaringen met Vredo’s Verdubbelde Capaciteit

Vredo Agri Twin brengt loonwerker en veehouder het meest
Na enige demonstraties en meerdere afleveringen in Europa van reeds verkochte machines blijkt in de praktijk dat Vredo alles en iedereen weer een stap voor is met de machine, die als enige werkelijk geschikt is voor doorzaaien.
Waar alle klanten en geïnteresseerde heel enthousiast over zijn is met name de verdubbelde capaciteit, de perfecte bodemaanpassing en de niet te evenaren werkingskwaliteit en kieming van het zaad!Nu wordt ingezien dat de ooit zo brede 2mtr machine met 10 cm rijenafstand nu toch wel erg smal begint te worden en we het toch verder moeten zoeken en met name in de capaciteit, om het doorzaaien weer echt rendementsvol te maken zowel voor de boer als voor de loonwerker.
Met groeiende veehouderijen en afname in het areaal grasland zal er nog meer rendement gevraagd worden van grasland. Vredo speelt hier al 35 jaar op in en is nu met deze nieuwe ontwikkeling weer koploper in de markt.

De Vredo Twin serie kent 2 belangrijke eigenschappen: Capaciteit en Resultaat. De robuuste machine haalt met gemak een capaciteit van 4 ha /uur. Elk zaadje wordt perfect in de snede afgelegd. Daarmee is het resultaat groot omdat de het zaadje ingeklemd in de vruchtbare grond beschermd is tegen vogels en verdroging. Een kieming en worteling van 96% is geen uitzondering in vergelijk met andere systemen (eggen en weideslepen).De machine met de pneumatische zaadverdeling (hydraulisch aangedreven)is ook geschikt om bijvoorbeeld groenbemester in een graanstoppel te zaaien. De zaaddosering wordt geregeld doormiddel van een loopwiel die ongeacht de snelheid altijd een evenredige hoeveelheid zaad geeft.
De machine is te leveren in 4.4 mtr en 5.8 mtr werkbreedte en is in beide gevallen uit te voeren met gladde rol (te vullen met vloeistof) of een schijvenrol (gietijzeren packerringen).

Eén reactie

  • Çim Tohumculuk
    Bedrijf

    Beste Luuk, Wij hebben het platform al voorgesteld onze producten te leveren, maar er komt totaal geen reactie. Atlantis Tarim Turkije

Of registreer je om te kunnen reageren.