Wat vind jij ervan?

Provimi BV
Bedrijf

Test Neopigg Go! gratis

2

Provimi, onderdeel van Cargill’s Animal Nutrition Business nodigt boeren in Nederland en België uit gratis Neopigg Go! te testen. Neopigg Go! is een nieuwe biggen prestarter in het assortiment van Provimi en is gericht op maximale voeropname. Varkenshouders kunnen zich inschrijven om geselecteerd te worden voor het testteam dat Neopigg Go! gratis mag proberen. In totaal geeft Provimi iedere varkenshouders uit het testteam gratis 1000 kg prestarter. Ervaringen en testresultaten zullen gedurende de hele campagne gedeeld worden. Vanaf 7 januari 2014 kunnen varkenshouders zich inschrijven. De inschrijftermijn sluit op 21 februari 2014. Op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Venray is de officiële productlancering van Neopigg Go! en maakt Provimi het testteam bekend.

Laatste reacties

 • ZJANSE014

  zolang er taxateurs rondlopen die alleen hun eigen knip vullen en werkelijke schade niet taxeren en durven te zeggen ze hebben er wel gezeten maar er is geen schade. Dan vraag je als boer het niet voor een tweede keer aan en accepteer je het gewoon.

 • KnedoStables.nl
  Panellid

  Het eigen risico van € 250,- én het feit dat het faunafonds schades onder de € 50,- (ná aftrek van het ER!) niet uitkeert is voor enkele van mijn collega's de reden om niet eens meer de gehele procedure aan te gaan.
  En ergens kan ik mij dat voorstellen. Wanneer je een aanvraag doet, een taxateur ontvangt en te woord staat. Nogmaals een formulier invult waarin je aangeeft wat je zelf onderneemt om de schade probeert te beperken. Een afschotrapportage kan weerleggen door een jager en uiteindelijk een soms grijpstuiver uitgekeerd krijgt.
  In zulke gevallen is het wellicht rendabeler om de tijd welke de aanvraagprocedure van je vergt te steken in het oogsten gras van de wegberm als voedergewas.....

Of registreer je om te kunnen reageren.