Wat vind jij ervan?

De ideale melkschort

4


Beste mensen,

Ik zal mij eerst voorstellen, mijn naam is Maarten, ik studeer agrarisch ondernemerschap aan de CAH. Voor een schoolopdract zijn wij bezig om een bedrijfje op te zetten met een bijzonder product, een melkschort.

Ja, een melkschort. Door de vele uren in de melkput is een goede melkschort geen overbodige luxe. Wij willen deze graag zo comfortabel mogelijk maken door onder andere het gebruik van schouderbanden. Daarnaast zullen er in dit schort ook zakken zitten voor de dipbekers, schoonmaakdoekjes etc.

Wij willen het product graag nog beter maken. Zou u ons kunnen helpen door uw ideale melkschort te beschrijven en onze enquête in te vullen?

Bij voorbaat dank!

Laatste reacties

  • MaartenT

  • Martin Oldenhof

    Zonet even de enquete ingevuld, wat is de ideale melkschort???? Misschien een die je zelf kunt samenstellen?

  • MaartenT

    Bedankt voor het invullen! Zouden wij verschillende modules moeten produceren of wilt u graag verschillende types schorten of heeft u misschien een ander idee?

  • Martin Oldenhof

    Maarten, ik zou de melkschort simpel en makkelijk proberen te houden en toch praktisch. De huidige melkschort is meestal vlak en glad daar een kleine wijziging op bv zakken of iets om wat aan te haken. Succes met jullie onderneming.

Of registreer je om te kunnen reageren.