Wat vind jij ervan?

Servicepartner en webshop in de landbouw

8

Dutch Top Animal Shop,is een online web shop voor dieren en uw sterke servicepartner in de landbouw. De zorgvuldig geselecteerde producten bieden bijna alle benodigdheden voor de verzorging van de dieren in de varkens- en rundveehouderij en verdere agrarische bedrijfsbenodigdheden.

Laatste reacties

 • GertjanSnoek

  mensen, dit blog om met elkaar te kunnen discusieren over onderwerpen, niet om promotiepraatjes te gaan houden over bepaalde producten...

 • gubbe

  Wij experimenteren met combinatie teelten.
  1. Op bouwland : Speciaal ontwikkelde Ultra vroege mais. Oogst agustus. Te volgen door Winterkoolzaad, oogst Juli het volgende jaar.
  2. Bestaand grasland. Laatste snee eind Augustus. Daarna meteen inzaai koolzaad in grasland met speciaal ontwikkelde strokenfrees 12 cm. stroken, (30-35 cm grasland stroken blijven bestaan ) tegelijkertijd organische mestinjectie en inzaai koolzaad en witte klaver. ogst juli het volgende jaar.
  Resultaat:
  1. Winter( vang) gewas. 2. Grondstructuur verbetering. 3 Eiwit opbrengst koolzaadschilfers en stro.
  Informatie:
  Solaroilsystems/Boijl/ frl.

 • Alette

  Voor productpromotie wil ik jullie verzoeken contact op te nemen via salesbc@reedbusiness.nl. Het is niet de bedoeling om in het onderdeel 'discussies' reclame te maken voor het eigen product. Informatie inwinnen over ervaringen van het type product mag wel, het product promoten mag dus niet.

 • gubbe

  Alette,
  Het bovenstaande is geen product promotie. Het beantwoordt de vraag die gesteld wordt.!

 • Gerd-Jan

  Gubbe, je let niet goed op.... De discussie is ook al begonnen voor reclame ;)!

 • Maïsadour Semences
  Bedrijf

  Laten we het niet te ver zoeken. Natuurlijk kunnen we hogere opbrengsten en kwaliteit van het land halen. Is dat makkelijk? Nee, maar wel mogelijk. Zorg voor de bodem zodat die zich kan herstellen. Hoe je dit kunt bereiken? Op heel wat manieren. Maar de geschiedenis laat zien dat vanaf het moment dat we kunstmest, drijfmest en zware machines zijn gaan combineren met hoog productieve koeien, we in de problemen zijn geraakt. Met als gevolg, weinig bodembiodiversiteit, een ziekelijk groeiend gewas op de bodem en afnemende ruwvoer opbrengsten. Stimuleer de bodembiodiversiteit, voedt de bodemorganismen, herstel de kringloop op het bedrijf en op termijn wordt het beter en kunnen we goede kwaliteit van eigen land krijgen en zelfs besparen op krachtvoer en kunstmest! Want een levende bodem is een bron van leven.

 • jan1

  Het is niet alleen mogelijk om meer van je land te halen, maar vergeet ook de benutting van het gewonnen product niet. Voedingsproblemen ontstaan voor 50 % uit broei en schimmels in de kuilen.

 • Krudde

  hogere opbrengst grasland is een samenspel van organische bemesting, kunstmest met de juiste N vorm nl. Ammonium of ureum basis. gebruik van zwavel ( zeker op zandgrond) Verder daalt de laatst jaren de kalium gift in mais en gras en is het raadzaam dit eens te onderzoeken. Focus ligt vaak alleen op N en P vanwege wetgeving. Kalium is verkrijgbaar als kunstmest maar ook als kunstmestvervanger KMV code 120 uit de installaties die in NL gebouwd zijn.
  Samen met goede keuze van grasmengel wat past bij beweiden/maaien profiel.
  Gewoon ff een product inzetten is dus wat te simpel.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.