Wat vind jij ervan?

Marolin Trimmy EVO

7

Marolin heeft de kleinste armmaaier onder handen genomen. De Trimmy is een hydraulische heggenknipper geschikt voor tractoren van 18-30 PK. De Trimmy is een ideale heggenknipper voor het knippen van heggen en struiken, speciaal voor kleinere ruimtes.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Succes. Ik schreef vroeger op een forum van veehouderij-startpagina. Daar kwamen regelmatig vegetariërs de sfeer verzieken. Met als gevolg dat veel veehouders ook inschreven bij het vergelijkbare forum van vegetarisch-startpagina. Met sommige mensen kon je in een bepaald topic goed van gedachten wisselen en soms gaven ze je op basis van foto's en feiten gelijk. In een ander topic zag je dan dezelfde persoon weer met de eerdere dogma's opdraven. Verwees je naar de eerdere discussie dan kreeg je opmerkingen van 'ja dat betrof jou verhaal en jij had gelijk, maar dat is niet representatief voor de sector'. Op een gegeven moment zijn de meeste veehouders gestopt op beide fora/prikborden. Je krijgt bij die lui de oogkleppen toch niet af. Ik hou mijn FB aan voor de gezelligheid met vrienden en ga me niet in die onzin storten die Wakker Dier uitkraait

 • Gerd-Jan

  Ik snap je gevoel gerrit. Maar er zijn er zoveel die van niks weten en als je ze het op een rustige vriendelijke manier uitlegt zeggen velen toch nog wel van: ooh zit dat zo?

 • gerrit coppens
  Panellid

  Die mensen bereik je ook op open dagen. Maar op een pagina als van Wakker Dier kom je mensen die woorden als gesprek en discussie niet in hun woordenboek hebben

 • henk fledderus

  Gerd - jan ik vind het een dapper idee. ik ben zelf niet een persoon die de rust en verdraagzaamheid op kan brengen om mensen dit keer op keer aan het verstand te peuteren. en geen facebook liefhebber.
  je hebt zeker gelijk als je stelt dat er veel onwetende mensen zijn die een opini hebben die is gebaseerd om wat hen gevoerd is door anderen. ik neig een beetje naar de rigting van gerrit, en verwacht dat de oogkleppen stevig bevestigd zijn.
  niet te min veel succes

 • KnedoStables.nl
  Panellid

  @ Gerd-Jan:
  Goed intiatief en ik hoop dat je het kunt houden en zal zeker in bepaalde maten zijn vruchten afwerpen.

  Wij als agrariërs kunnen wel sectororganisaties het voortouw laten nemen, maar juist als individuele boer zou je burgers moeten kunnen raken. Boeren zijn soms ook net mensen, maar burgers zijn soms nog stugger dan boeren.

 • Gerd-Jan

  Zoek anders op facebook nog even op: Wakker burger
  Daar kun je wel blij van worden. Een enorm goed initiatief.

 • KnedoStables.nl
  Panellid

  Accoord!

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.