Wat vind jij ervan?

Een vliegende start voor Bright Green Solutions

2

Bright Green Solutions is een adviesbureau voor duurzaamheid en energie en heeft zicht tot doel gesteld de energierekening fors te verlangen met een minimale investering voor klanten. De strategie eerst reduceren waar kan, gevolgd door produceren waar mogelijk, werkt.

Laatste reacties

 • Alette

  Hoi Gerrit,

  Bedankt voor je reactie, feedback is natuurlijk altijd welkom.

  We hebben inderdaad jouw reactie in Boerderij geplaatst. Dit om twee redenen: Het laten zien dat er wordt gereageerd op producten en om reacties uit te lokken van anderen. Het team van Boerderij Connect is erg blij met reacties op producten en dit willen we op verschillende manieren stimuleren.

  Helaas hebben wij niet altijd in de hand wanneer en of een bedrijf kan reageren. Wat wij zien is dat een groot deel van de bedrijven wel reageert op reacties, iets waar dit platform mede voor is bedoeld. Een ander gedeelte van de deelnemende bedrijven heeft om verschillende redenen geen reactie kunnen plaatsen. Wij stimuleren vanuit het team bedrijven ook om te reageren. Dit doen we door ze van reacties op de hoogte te stellen en het geven van workshops.

  Blijf vooral reageren want het delen van kennis en ervaringen over producten is erg waardevol en hoewel er niet altijd wordt gereageerd wordt het wel altijd gelezen!

 • gerrit coppens
  Panellid

  Dan heb gewoon de pech gehad dat ik juist de passieve bedrijven uitgezocht heb om een reactie te plaatsen. Mogelijk heb ik de volgende keer het geluk om bij het product van een actief bedrijf, de meerderheid begrijp ik, te reageren

Of registreer je om te kunnen reageren.