Wat vind jij ervan?

Digestarom – darmgezondheid voor een glanzende toekomst van het pluimvee en de veehouder

4

Digestarom, een mengsel van etherische oliën, kruiden, specerijen, extracten en natuurlijke smaakstoffen, zorgt voor een gebalanceerde microflora in de darmen. Digestarom stimuleert de vertering en het immuunsysteem, en beschermt pluimvee van alle leeftijden tegen pathogene bacteriën. De praktijk heeft bewezen dat Digestarom doeltreffend en effectief de gezondheid en productie van pluimvee verbetert, zonder gebruik van antibioticum.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Een keuring voor het APK-stickertje heeft geen toegevoegde waarde. Het is enkel een kostenpost. Het is voor de gebruikers van tractoren in hun eigen belang dat de tractoren goed onderhouden worden. Als een tractor uitvalt ligt het werk stil en dat is te duur. De meeste tractoren zullen als de urenteller het aangeeft derhalve wel tijdig weggebracht worden voor de grote beurt. Vroeger kon je een aantal dingen zelf, maar met de moderne elektronica moet je dat uitbesteden. Hooguit bezitters van old timers doen een aantal dingen zelf, maar daar hebben ze ook hobby in.
  Voor wat betreft verkeersveiligheid zijn te zwaar geladen wagens, te brede werktuigen aandachtspunten. Maar dat soort dingen is met een APK stickertje niet te regelen

 • Gerd-Jan

  Ik ben het wel met je eens gerrit, maar meestal zijn het de "koeboeren" waarvan de remmen e.d. half werken..............

 • henk fledderus

  Rick misschien moet je een vergelijking trekken met de spuit keurning.
  het brengt extra kosten met zich mee, waar kun je die weer terug verdienen?
  jaren terug moetsen op alle machines meer bescerm kappen en veilingheids zooi, de machines werden duurder, onderhoud lastiger en de baten waren discutabel.
  ik vermoed dat er wel een andere manier is om prutsers aan te pakken.

 • wil123

  <p>mooi verhaal maar hoe dit te rijmen met onderzoek wur ??</p>
  <p>www.google.nl/url
  <p> </p>

Of registreer je om te kunnen reageren.