Wat vind jij ervan?

Hoe kan ik een gepubliceerd artikel terug zoeken?

2

Ik heb een artikel gelezen over mest verdampen door de luchtwasser, maar ik weet niet meer wanneer.

Laatste reacties

  • Beheerder
    Redactie

    Dat hant ervan af waar je het gelezen hebt. Als het in het blad stond, kun je terecht bij onze documentatieafdeling. Maar als het een artikel op de website was, dan kun je dit terugvinden via zoekscherm bovenin de site. Vul in die balk een term in die van toepassing is en druk op enter/klik op het loepje. Als er veel artikelen gevonden worden (luchtwasser geeft 554 resultaten) kun je in de rechterkolom verder specificeren (bijv. door aan te geven welk soort artikel het was, in welke sector het stond, welke periode het ongeveer betrof of wie de auteur is). Daarmee kun je gerichter zoeken.
    Je kunt ook meerdere kernwoorden invoeren. Zo levert de zoekvraag met de termen [luchtwasser] [verdampen] samen, slechts twee artikelen en jouw vraag als resultaat. Grote kans dat ie er dan bij zit!

  • m.hesselmans

    Als je zoekt met luchtwasser en verdampen krijg je inderdaad twee artikelen. In het tweede artikel wordt bij de laatste foto verwezen naar "Boerderij" van 23 oktober. Dat artikel bedoel ik, maar kan ik niet vinden.

Of registreer je om te kunnen reageren.