Wat vind jij ervan?

Petitiewebsite voor sneller internet buitengebied

5

In ons dagelijks leven neemt internet een steeds grotere rol in. Bankieren, bellen, management, apps, 'the Cloud': alles is gebaseerd op internet. Geen probleem mits de gebruiker over een goede, snelle internetverbinding beschikt.

Laatste reacties

 • kesboer

  stage canada deden ze voor sprayen met jodium daarna met vochtige doek schoon maken,
  mooi resultaat spenen erg schoon

 • jan1

  Heb jaren een middel van hypred gebruikt voordat we met robotmelken begonnen zijn. Alleen niet iedereen kan tegen het middel. Men gebruikt een speciale soort kunstof doekjes die je in een emmer met Dermisan ( reiniging en ontsmettingsmiddel) moet doen. Je behandelt zo de koeien licht vochtig voor. Ik gebruikte altijd 2 emmers 1 met dermisan en 1 voor de vuile doekjes. na het melken de "vuile doekjes" uitspoelen met de oude Dermisan en nadien er weer nieuw middel opzetten en klaarzetten voor de volgende melkmaal.
  www.hypred.nl/.../avant_traite.pdf

 • marc15

  dag Jan, wat was de reden, dat jij hypred gebruikte dan?

 • jan1

  Als voormelker zijnde was het dus niet goed om de koeien "licht vochtig " voor te behandelen. "Je moest de jongens en meisjes leren om de koeien droog voor te behandelen.
  Ik vond het echter een perfect systeem wat mij prima beviel, dat geklooi met papier vond ik ook maar niks. En iedere koe een nieuwe droge doek, krijg je ook ontzettend veel wasgoed. In de dermisan waste ik ze 1 x per maand.

 • fransenjaantje

  wij gebruiken een schuimbeker met gewoon afwasmiddel en een klein beetje jodiumdip.daana afdrogen met papieren doek.voor een paar euro een perfect resultaat

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.