Wat vind jij ervan?

Homburg Holland
Bedrijf

Homburg Hurricane met Dynamic Drive

4

STIENS - Homburg Dynamic Drive (HDD) is het volledig geautomatiseerde aandrijfsysteem, waarmee drains eenvoudiger zijn te reinigen. Dankzij HDD op Hurricane Draincleaners zijn gebruikers verzekerd van optimale reiniging van de drains, bedieningsgemak en een lange levensduur van de drainreiniger.
Upgrade HDD 2.0 wordt door fabrikant Homburg Holland gelanceerd op stand 15-D12 tijdens Agritechnica in Hannover, 12 t/m 16 november 2013.

Laatste reacties

 • vael

  ben benieuwd, spuitmiddel.nl kon in mijn geval het verschil niet maken. In dat geval loop ik nog niet gelijk weg, nu kan ik op snelle levering en evt. advies rekenen zonder dat het me meer kost.

 • aardappelboer

  deze is ook niet goedkoper dan mijn eigen leverancier dus zal ik ook niet overstappen

 • cobra

  De vraag is bij welk voordeel een teler over gaat stappen. Advies en kennis is heel belangrijk. Euro's ook :-)

 • vael

  cobra, dit is inderdaad de vraag. Volgens mij is hier geen eenduidig antwoord op te geven, en hangt dit af van type boer en bedrijf. De ene leunt volledig op advies uit de handel en de ander heeft een dlv-pakketje en adviesprogramma's. vooral de tweede zal eerder geneigd zijn over te stappen op bassis van prijs, want niemand betaald graag twee of drie keer voor hetzelfde.(advies in dit geval)

Of registreer je om te kunnen reageren.