Wat vind jij ervan?

Onbeschoft en respectloos reageren

2


In het algemene deel van deze site wordt regelmatig onbeschoft en respectloos gereageerd. Op elkaar en op de beschreven onderwerpen. De redactie handhaaft daarbij haar eigen regels nauwelijks. Dat lijkt velen af te schrikken om inhoudelijk op artikelen te reageren en relevante informatie aan te vullen. Dat is jammer.
Zou het mogelijk zijn om elkaar wat meer op gedrag aan te spreken of moet juist vooral de redactie actiever modereren?

Laatste reacties

  • Alette

    Beste Romeijn,

    er worden dagelijks veel reacties geplaatst op de websites van Boerderij. Wij zijn natuurlijk blij met activiteit op onze websites, maar daar kan soms een ongepaste reactie doorheen glippen. Wij waarderen het dan ook als ongepaste reacties gemeld worden. Op Boerderij Connect kan dit door een mailtje te sturen naar boerderijconnect@reedbusiness,nl, op Boerderij.nl kan dit door op het rode driehoekje met uitroepteken te drukken, de redactie krijgt dan een bericht met de melding 'dit bericht is ongepast'.

    Indien je een redactionele reactie ziet die volgens jou ongepast is dan mag je deze ook op dezelfde manier melden.

  • Romeijn

    Wat mij opvalt is dat het op de rode driehoekjes drukken weinig oplevert. De nieuwsartikelen zelf vind ik overwegend goed samengevat. De reakties op de voor mij interessante nieuwsartikelen vaak stuitend. Daarmee wekt Boerderij de indruk achter deze bijzondere witte mannencultuur vanuit een eenzijdige extreme politieke richting - met het niveau van na zeker tien pilsjes - te staan. Elke poging om enige nuance aan te reiken wordt daarmee dood geslagen. Bovendien nodigt het ook weer respectloze reacties uit. Het niveau van de website wordt daarmee dubieus.

Of registreer je om te kunnen reageren.