Wat vind jij ervan?

Meat Your Own
Bedrijf

Enquête Oproep Meat Your Own

7


Uitgangspunten
Meat Your Own wil bijdragen aan een eerlijke veehouderij. Daarom zet dit initiatief in op een directe verbinding tussen boer en burger en staat transparantie hoog in het vaandel. Om dit te bereiken, werken wij samen met boeren aan innovatieve oplossingen op het gebied van verkoop, logistiek, marketing en financiering.Enquête oproep
Meat Your Own nodigt ondernemers uit om via het invullen van een enquête aan te geven of- en hoe zij van plan zijn te werken aan transparantie en ketenverkorting en welke knelpunten zij daarbij signaleren. De vragenlijst is te vinden via de volgende link naar de enquete: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_86Q6vgo2xF3FisdWij vragen voor het onderzoek 10 minuten van uw tijd.

Als deelnemer geeft u ons inzicht in de kansen die er liggen voor een eerlijke veehouderij. Daarom presenteren wij u later dit jaar graag de resultaten van het onderzoek op onze website. Daarnaast verloten wij onder de deelnemers drie exemplaren van de dvd ‘Leve Boerenliefde'.

Internetplatform
Meat Your Own ontwikkelt een internetplatform waar boeren hun bedrijf via een profielpagina aan de consument kunnen voorstellen. De informatie op deze pagina’s biedt de consument een goed inzicht in de meerwaarde van uw vlees. Transparantie staat zo niet alleen voor een betere relatie tussen boer en consument, maar ook voor het realiseren van een eerlijke prijs.

Wij hopen u te ontmoeten op onze gezamenlijke weg naar een eerlijke veehouderij!

Laatste reacties

 • beeldman
  Panellid

  Beste Supersony, bij droogstaande koeien moet je ongeveer een rantsoen aanhouden met 725-850 VEM en zo'n 12 % ruw eiwit. En dan graag wel voldoende hoeveelheid voer (dus met laag nutriëntenwaarde). Hopelijk heb je hier wat aan.

 • janvanderzwaan

  Heb zelf zo'n 50 hereford en het sleutelwoord is simpel. Dragende dieren hebben voldoende aan structuurrijk voordroog. Zeker geen mais of brok. Hou het sober!
  Wilt u wel verder met de herefords?
  Gr jan

 • supersony

  @beeldman
  @janvanderzwaan
  Bedank voor de nodige info. Ze kregen net hetzelfde als onze blondes en hoe voeren jullie het jongvee om af te mesten en op te fokken en zoogkoeien?
  Als ze goed presteren blijven ze zeker maar om volledig om te ''schakellen'' kweet het nog niet

 • beeldman
  Panellid

  @supersony, kijk anders ook even bij www.hereford.nl en vraag andere hereford fokkers om advies.

 • janvanderzwaan

  Heej supersony, je kunt altijd even bellen. Heb momenteel ook jongvee en jonge stieren op stal staan. Vriendelijke groet, jan vd zwaan 0631000448.

 • Gerd-Jan

  Lekker schraal voeren ;)

 • janvanderzwaan

  mocht er interesse zijn om de koppel te verkopen dan houdt ik me ten zeerste aanbevolen. wij zijn bezig met uitbreiding en op zoek naar een hereford kudde.
  als er interesse is dan hoor ik het graag.
  vriendelijke groet,
  Jan vd Zwaan'
  0651054440

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.