Wat vind jij ervan?

Betere borging spermafertiliteit door Osmometers

3


Varkens K.I. Nederland zorgt met de inzet van Osmometers voor een verdere verbetering van het uitgeleverde sperma. Deze nieuwe, precieze Osmometers worden op alle laboratoria van Varkens K.I. Nederland ingezet. Door op basis van de meetgegevens die de Osmometers leveren het sperma te verdunnen is het mogelijk het verdunningsproces te verbeteren. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het sperma.

Met de inzet van de Osmometers verbetert Varkens K.I. Nederland de kwaliteitsborging van varkenssperma. Zonder deze Osmometers is het optreden van beschadigingen bij het verdunnen door osmotische druk niet zichtbaar. Deze beschadigingen hebben een negatief effect op het bevruchtend vermogen. Door de osmotische druk te bepalen en vervolgens via strikte protocollen het sperma te verdunnen is het mogelijk deze negatieve effecten uit te schakelen.

De technologie van deze hoogwaardige Osmometers wordt normaal gesproken alleen toegepast in ziekenhuizen en analyselaboratoria. Met de investering in deze technologie haalt Varkens K.I. Nederland deze techniek in eigen huis en kan die op grote schaal en snel toepassen. Hiermee zet de organisatie een nieuwe standaard binnen de varkens-k.i. in de wereld.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • minnema

  Gaswinning lijkt mij niet gunstig.

 • Peredour

  Die bodemdaling wordt een 60cm max, dat betekent dus actief bemalen tot in lengte van jaren. Plus die zwaardere aardbevingen dus. Die bemalingsrekening behoort op het bordje vd NAM / belastinbetaler te komen. Niet het locale waterschap
  Als we er nu iets aan doen blijft het beperkt tot een 30cm daling en kleine aardbevingen die geen schade gaan doen.
  Dat miljard is leuk maar je moet er wel de juiste dingen mee doen dus niet gebruiken voor ‘’stimulering van de economie’’ maar voor druk in de ondergrond op peil houden. Dat zal niet populair zijn want het is net zoiets als de riolering, daar heeft ook niemand wat voor over.
  De 100 miljoen is een lachertje.

 • herwaarden

  Ze moeten juist besteden jazeker ( en wij daar op toezien),1945 politiek van het gebroken geweertje,1953 de dijken waren slecht onderhouden ?!, 2013 Groningen verzakt en er gebeurt
  met betrekking tot dijkonderhoud en -verhoging niets ? 2013 men trekt 600 miljoen euro van het budget voor
  regulier dijkonderhoud af !!! Oplossing; stoppen met Brussel en Den Haag halveren en minder fooi ( ik heb moeite met salaris)en deskundige-, zuinige- en niet te dure mensen aanstellen.

Of registreer je om te kunnen reageren.