Wat vind jij ervan?

Nilfisk- ALTO
Bedrijf

Nieuwe serie stof-/waterzuigers

0


Productiviteit, ergonomie en gebruiksgemak zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Nilfisk-ALTO MAXX II. De innovatieve en praktische functies zijn ontwikkeld door intensieve samenwerking met klanten en gebruikers, om zo het werkcomfort, gemakkelijk onderhoud, ergonomie en uitstekende prestaties te garanderen. De MAXXI II is bijzonder geschikt voor veeleisende toepassingen zoals de autosector, de bouw, de industrie en de landbouw.

Revolutionair leegsysteem
Het unieke kantelsysteem maakt het mogelijk voor de gebruiker om een volledig met vloeistoffen gevulde container te legen met minimale inspanning, doordat het gewicht/zwaartepunt van de container gelijk blijft wanneer de container wordt gekanteld. Het is ook mogelijk om de container te legen zonder de motorkop af te nemen. Op deze wijze wordt het legen een snelle handeling, zonder risico dat essentiële onderdelen, zoals filters en vlotter, beschadigen.Uitvoeringen
De Nilfisk-ALTO MAXXI II is leverbaar in uitvoeringen met 35*, 55 of 75 liter container, heeft RVS buizen en wordt standaard geleverd met dubbel filtersysteem. Deze zijn geschikt voor gebruik in droge en natte toepassingen en voor het filteren van stofdeeltjes.


Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.