Wat vind jij ervan?

Brinky 4 x 4070 CX80 LP “Weidemann Nederland pluimvee uitvoering”

3


Het Nederlandse Pluimvee bedrijf met vestigingen in Ermelo en St. Petersburg (Rusland) blijft maar groeien en innoveren. De nieuwste stallen en technieken worden gebruikt om de productiviteit te optimaliseren. Al vele jaren beschikken ze daarbij over materieel van Weidemann Nederland B.V. De Weidemannen zijn in overleg tussen Ruud Jansma, Directeur van Weidemann Nederland bv, en Brinky speciaal aangepast door Weidemann Nederland B.V. voor het pluimvee werk. Zo bouwt Weidemann Nederland onder andere zelf speciale duurzame en op maat gemaakte palletvorken en Pluimvee mestbakken, tevens worden de machines geheel geconserveerd . Onlangs schafte Brinky Bouw en Ontwikkeling wederom vier nieuwe Weidemann 4070CX80 LP in Weidemann Nederland Pluimvee uitvoering aan.Deze zullen net als de overige reeds geleverde 25 Weidemann machines ingezet worden in st. Petersburg, waar voornamelijk voor de gigantische Chinese markt wordt geproduceerd.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaatst dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • Pedro1947

  Beste Martin, hoewel ik zelf niet op een melkveebedrijf werkzaam ben zal ik een poging doen om jouw vraag te beantwoorden. De eerste vraag die jij zou kunnen stellen is: wat zou ik ermee willen doen? Een tablet is vooral sterk in het vergaren van informatie. Als je denkt om er administratieve werkzaamheden mee te verrichten lijkt mij een tablet daarvoor minder geschikt, een PC of laptop is dan veel beter. Het voordeel van een tablet is wel dat je veel zaken (zoals email afhandelen, weer- en marktinformatie vergaderen, bankzaken afhandelen, etc) kan uitvoeren op elk moment en op elke plaats. Een tablet laat zich gemakkelijk meenemen. Het bijbehorende toetsenbord is geheel digitaal en werkt snel. Ondertussen zijn er oneindig veel apps via de AppStore beschikbaar. Vraag is ook waar je de tablet wilt gebruiken. Een Wifi verbinding kost niets. Bij een tablet kan je ook een 3G abonnement nemen als je de tablet onderweg wilt gebruiken. Daar kan soms een aardige prijskaartje aan hangen. Als je mogelijk al een IPhone hebt heeft die de zelfde functionaliteiten. Het schermpjes en het toetsenbord is minder handig dan bij een tablet.

 • marten87

  Teeltregistratie kan heel goed op een tablet met een goede app. Ik weet niet of er voor de melkveehouderij apps zijn waar je iets zinnigs mee kan en wat jou een tijd besparing oplevert.
  In mijn ogen is het nooit een vervanger voor een laptop, maar mee voor erbij.

 • Gerd-Jan

  Voor erbij is hij mij veelste duur. Liever een goede smartphone.

Of registreer je om te kunnen reageren.