Wat vind jij ervan?

AP Allesstrooier

2


AP Machinebouw is bekend door de productie en verkoop van landbouw- en grondverzetmachines. Minder bekend is misschien haar uitstekende innovatie-afdeling. Deze afdeling tracht constant de machines in het bestaande assortiment aan te passen aan de tijd en de wensen van de afnemer; daarnaast wordt serieus geluisterd naar vragen vanuit de markt.Door een steeds groeiender vraag heeft AP nu een “Allesstrooier” ontwikkeld. Deze machine kan meerdere producten verwerken met behoud van een constant strooibeeld. De zelfladende allesstrooier is geschikt voor het uitstrooien van zaagsel, gedroogde koemest, compost, paardenmest, gehakseld stro etc. maar kan ook gebruikt worden voor het voeren van mais. Er zijn verschillende types, alle geschikt voor zowel front- als achteraanbouw. De inhoud varieert van 700 tot 1300 liter; de breedte van 1250 tot 2000 mm. Hoewel de machine nog maar kort in het assortiment zit wordt hij nu al door veel tevreden eindgebruikers ingezet.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • ketelbinkie

  Met een ombouwsetje van een euro passen er ook weer andere tl lampen in.
  Maar goed jij moet ook de kost verdienen..

 • Stratego Slimlicht

  Hallo Ad, maar dan blijf je nog steeds zitten met een armatuur en lamp van 40wt (120cm) of 65wt (150cm) inclusief oud VSA die ook nog eens 20 watt continu blijft nemen.

  Totaal dus 60Wt en 85Wt, tegen over onze oplossing van 23 watt en 33 watt bij 2500 branduren in het jaar is dit snel terug verdient bij een KW-uurprijs van 0,15 ct.

  Dan maakt die investering van één Euro dus wel uit....

Of registreer je om te kunnen reageren.