Wat vind jij ervan?

Agritech BV
Bedrijf

HiTech transmissie met 5-staps powershift

0


HiTech transmissie nu met 5-staps powershift


De derde generatie Valtra N serie is uitgebreid met een nieuwe transmissie mogelijkheid. De nieuwe HiTech 5 transmissie heeft een 5-staps powershift. Deze nieuwe transmissie is mogelijk op de N113 en N123.

De nieuwe transmissie heeft een robotschakeling voor de groepen. In de cabine zitten geen versnellingshendels meer. De HiTech 5 transmissie heeft 20+20 snelheden of als optie 30+30 als de kruipbakoptie wordt genomen. De robotschakeling geeft de mogelijkheid van 10 aansluitende powershift stappen.

Gebruik van de nieuwe transmissie is zeer eenvoudig. In de cabine zit een handvat met drukknoppen waarmee de transmissie bediend kan worden. De automatiekfuncties maken het werk voor de bestuurder veel eenvoudiger.


De hydrauliek is gelijk aan de overige HiTech modellen met mechanisch bediende ventielen. Een 73 ltr/min pomp is standaard, een 90 ltr/min pomp is een optie.

De derde generatie Valtra N serie tractoren hebben als krachtbron de AGCO Sisu Power’s SCR motoren, welke een 5 tot 10 procent lager brandstofverbruik hebben dan vorige modellen. De nieuwe motortechnologie verlangt minder koeling dan voorheen. Een slankere bouw is hierdoor mogelijk wat het zicht naar voren verder verbetert.

De wendbaarheid van de derde generatie N tractoren is met de nieuwe frameconstructie nog verder toegenomen. De draaicirkel is ca. 15 procent kleiner dan voorheen.
De geïntegreerde fronthef en voorlader hebben geen invloed op de draaicirkel.


De nieuwe verlichting aan de voorzijde geeft beter zicht, gemak en veiligheid.

Alle N Series HiTech 5 modellen worden specifiek gemaakt naar de wens van de klant, net als alle andere Valtra tractoren Een klant kan bijvoorbeeld, naast de bekende opties, kiezen uit een zwenkbare fronthef, een vrijzicht SVC cabine, evt. een bosbouwuitvoering, etc. etc. Verder is ook het System 150 Autosteer pakket en AGCOMMAND satelliet navigatie systeem mogelijk, waarmee plaatsbepaling, activiteit en service via internet mogelijk is.


N Serie HiTech 5 modellen:

Standard max kW/pk/Nm Transport boost kW/pk/Nm
N113 91/124/510 96/130/530
N123 99/135/540 105/143/560


www.valtra.com


Of registreer je om te kunnen reageren.