Wat vind jij ervan?

WIFO-Anema BV
Bedrijf

WIFO rubberschuif

2


WIFO heeft een zwaar model rubberschuif aan het programma M & S (modder en sneeuw) schuiven toegevoegd, speciaal ontwikkeld voor shovels, verreikers en zware trekkers. Doordat het schuifbord pendelend functioneert ten opzichte van het draagframe, is de schuif op oneffen terrein bodemvolgend.Het schuifbord kan d.m.v. twee hydraulische cilinders tot 41 graden naar links en rechts in verstek worden geplaatst. De uiteinden van het met staaldraad verstevigde rubber zijn in twee standen instelbaar. Een stalen, licht gebogen verhoogd (sneeuw)bord, hoogte 35 cm, behoort tot de standaarduitvoering. Af fabriek kunnen de nieuwe schuiven voorzien worden van de gewenste verreiker, shovel of trekker(voor- lader)aanbouwdelen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

  • aardappelboer

    Ben gisteren geweest en het viel mij tegen wat er stond, het lijkt wel of het ieder jaar kleiner wordt.Je moet er heengaan voor je sociale contacten en ik vind het vooral op de veehouderij gericht, het lijkt wel of er geen akkerbouwers meer bestaan terwijl juist die groep nu wil investeren.

  • marten87

    Ik ben er niet geweest, maar zelfs de agri technica kan tegen vallen. Het is net hoe je er heen gaat. Op internet kan je alles vinden van machines, en vaak veel filmpjes ervan zien. Beurs dus gewoon voor de gezelligheid

Of registreer je om te kunnen reageren.