Wat vind jij ervan?

alternatief voor varkensstal

6


Onze varkensstallen staan al meer dan een half jaar leeg. Ik ben op zoek naar een alternatief waar ik langere tijd een boterham mee kan verdienen. Zie dat in de varkenshouderij niet echt meer zitten. Wie weet er wat?

Laatste reacties

 • Alette

  Zou je wat meer over de stallen kunnen vertellen? Grote? Eventuele mogelijkheden rondom de stallen? Wil je als het mogelijk is terug naar een varkenshouderij? Locatie (omgeving) waar de stallen staan?

 • rdronald

  Nertsen houden haha das goeie business

 • biologisch varkensboer

  biologisch varkens is en goed alternatief.

 • rdronald

  In een markt fungeren waar de kostprijs niet bekent is zodat je niet wordt uitgemolken

 • gerrit coppens
  Panellid

  Probeer eerst je stallen amoniakvrij te krijgen. Varkenslucht blijft lang hangen en als je de stal buiten de sector wilt gebruiken moet de stal stankvrij zijn

 • marjanschaftenaar

  Ik denk dat je eerst moet weten wat Veltmaat kwijt kan in zijn stal. Hoe groot is de stal, hoe hoog, is er ruimte omheen beschikbaar en welke omgeving. Ze zoeken in Limburg nog varkenshouders die mee willen doen aan LIVAR dit zou dan wel betekenen dat er een uitloop moet komen je dichtbij Echt moet wonen en dat je toch weer varkens gaat houden.
  Caravanstalling zou kunnen maar goed, hoe hoog is de stal, wat zit er in de omgeving aan caravanstalling en je moet de stal eerst geurvrij zien te krijgen. Paardenstalling zou kunnen maar dan heb je ruimte om de stal nodig en ook de zin om elke keer vreemde mensen over het erf te krijgen. Je hebt aan beide veel werk en de marges zijn niet je van het. Opslag van goederen zou je nog aan kunnen denken maar dan moet je de stal ook eerst geurvrij hebben.

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.