Wat vind jij ervan?

Prstop
Bedrijf

Biologisch afbreekbare veiligheidshandschoen

2


Showa Best kan met trots melden dat zij nu met innovatieve technieken ’s werelds eerste volledig biologisch afbreekbare disposable handschoen hebben ontwikkeld. De veelzijdige nitril handschoenen dragen zeer comfortabel, bieden optimale bescherming en goede grip. Zo beschermt u met één product uw handen én het milieu! Ideaal voor bedrijven die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Met de ‘Eco Best Technology’ (EBT) heeft Showa Best een belangrijke doorbraak bereikt. De technologie versnelt de biologische afbraak van nitril in een natuurlijke omgeving. EBT is samengesteld uit organische materialen die enzymen afscheiden die bij aanraking van de grond het nitril afbreken. Niet alleen de handschoen is 100% biologisch afbreekbaar, ook over de verpakking is nagedacht; zowel de kartonnen dispensers als de overdozen zijn gemaakt van volledig recyclebaar materiaal.De drager hoeft zich geen zorgen te maken over allergieën, de GreeN-Dex is namelijk vrij van natuurlatex. De handschoen is geproduceerd volgens het gepatenteerde Best “Low Modulus Formule” wat resulteert in een ongeëvenaard draagcomfort en oersterk materiaal, dat na oprekking weer in de oorspronkelijke vorm terugkomt. De handschoenen bieden bescherming tegen een reeks van chemische stoffen en hebben een geruwd oppervlak voor een goede grip. Kortom: een veelzijdige handschoen die op veel plaatsen gebruikt kan worden én goed is voor het milieu!

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

  • Marcel

    Volgens mij ligt dit aan jezelf als ondernemer heb je grasland beheer goed in de vingers, wat voor grondsoort heb je lijkt me wel belangrijk ivm. mogelijk verdrogen. Gras niet te veel schudden andsers verlies je veel klaver heeft zijn voor maar ook nadelen.

  • Gerd-Jan

    Erg lastig in te passen met gras. Als het te droog is gaat klaver overheersten, is het te nat word het aandeel klaver veelste laag.

Of registreer je om te kunnen reageren.