Wat vind jij ervan?

Veegmachines en schrobmachines

2


Een zeer compleet assortiment reserve-onderdelen voor allerlei reinigingsmachines is nu beschikbaar in de webshop van Onderdelenbalie.nl

Vanzelfsprekend zijn alle gangbare artikelen zoals veegborstels, afstrijkers, vacuummotoren en wielen in de shop te vinden. Bijzonder is dat ook zeer veel onderdelen die minder vaak vervangen worden ook in het on-line assortiment (9.800 artikelen!) opgenomen zijn. Voor vrijwel alle bekende merken veeg- en schrobmachines zijn ook deze onderdelen eenvoudig op te zoeken. Nadat het merk en het model gekozen is kunnen direct de benodigde onderdelen besteld worden.Naast levering aan de reeds bestaande klantenkring welke opgebouwd is met de verkopen van onderdelen voor heftrucks en palletwagens, verwacht Marco Haakman (directeur) ook te kunnen gaan leveren aan nieuwe klantengroepen. “Vrijwel alle bedrijven en instellingen beschikken immers over een dergelijke reinigingsmachine.”

Onderdelenbalie.nl is sinds 2006 gespecialiseerd in de levering van reserve-onderdelen. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en levert de onderdelen door heel Nederland en België. Met een uitgekiend logistiek netwerk is Onderdelenbalie.nl in staat om een zeer breed assortiment aan eindgebruikers en reparatiebedrijven binnen 24 of 48 uur te leveren.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

  • opafan

    Absoluut niet normaal dat dieren zo vervoerd "mogen"worden.
    Is dit in rusland ubreháupt wel legaal?????

  • jan1

    In heb al wel vaker gezien dat men open wagens gebruikt in rusland. Kunnen ze er trouwens wel makkelijker uit met een ongeluk.
    Alleen om het wat oneerbiedig te zeggen wil men in nederland altijd roomser zijn dan de paus. Hier wordt van alles verboden en in het buitenland mag alles. We zien dit nu ook weer met de batterij eieren, in europa verboden. Maar nu komen de eieren uit de oekraine uit de batterij waar er hier 4 kippen in mochten doen ze er daar 7 in, want dat levert meer rendement op. Met de nertsen gaat het straks dezelfde kant op. Zolang er op de wereld bont gedragen wordt, zullen er ook nertsen gefokt worden, maar dan wel onder veel slechtere omstandigheden dan dat ze in nederland hebben.

Of registreer je om te kunnen reageren.