Wat vind jij ervan?

Hulp aangeboden tijdens de oogst

7


Als zoon van een tuinder ben ik (32 jaar) graag op het land en op de trekker aan het werk. Helaas is mijn vaders bedrijf vorig jaar gestopt. Bij wie kan ik mij gedurende de komende drukke oogst periode nuttig inzetten? Bij voorkeur in de oogst van aardappelen, uien, mais, bieten en dergelijke. In woon in Haarlem, locaties in de buurt hebben de voorkeur, verder weg is bespreekbaar. Uiteraard in bezit van rijbewijs en goed verantwoordelijkheidsgevoel. Ik kijk er naar uit om dit mooie werk weer te mogen doen.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Neem contact op met de agrarische bedrijfshulp in jou regio. Die hebben een totaal overzicht van vacatures en ze ontlasten het hulpzoekende bedrijf door de personeelsadministratie te doen als jij er komt te werken

 • M. Bruin

  Goed idee, al ben ik niet direct opzoek naar een baan. Wat ik wil, is naast mijn huidige baan (ik ben werktuigbouwkundig ingenieur) op een leuke manier in contact blijven met de sector. Daar wil ik ook wel wat vakantie dagen voor inleveren, of 's avond of in het weekeinde aan het werk gaan. Toch zal ik ook contact de bedrijfshulp zoeken om te zien wat de mogelijkheden zijn. Overigens, ik zie op uw profiel dat u ook een akkerbouwbedrijf heeft. Zijn er bij u niet mogelijkheden om vrijblijvend een aantal dagen mee te helpen?

 • gerrit coppens
  Panellid

  Leuk aangeboden, echter het is enkele reis om en nabij de 150km. Dus dat zou een dure hobby worden

 • M. Bruin

  Ik hou het toch in mijn achterhoofd. Mocht ik hier in de buurt niet iets vinden dan is die 50 euro ook wel te overzien.
  Maar mocht er iemand in de buurt van Haarlem zijn, die vrijblijvend hulp kan gebruiken, laat het mij weten!

 • aardappelboer

  Ook wij zoeken wel eens wat hulp tijdens de oogst, echter wij zitten ook niet in de buurt van haarlem maar in drenthe

 • Jo en Carine

  Ook in Belgie(Koertijk) biedt ik mijn hulp in piekmomenten in de landbouw( hobby al)

 • M. Bruin

  Beste "aardappelboer", dat spreekt mij eigenlijk wel aan. Kunt u contact met mij opnemen via de mail of telefoon (maartenbruin@hotmail.com 06 1213 2344), wellicht kunnen we het een en ander afspreken.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.