Wat vind jij ervan?

LTO Noord
Bedrijf

LTO-leden profiteren extra bij dakrenovatie

0


Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB kunnen extra voordeel krijgen via LTO Commerce bij het renoveren van hun dak. De ledenvoordeelorganisatie heeft hiervoor met diverse marktpartijen, waaronder Eternit, Kingspan Insulation en Kingspan Geïsoleerde panelen afspraken gemaakt. Hierdoor kunnen leden direct geld besparen indien zij een nieuw dak aanschaffen doormiddel van een geld-terug-regeling. Deze voordelen sluiten goed aan op de regeling “Asbest eraf, Zonnepanelen erop”.

Geld terug bij aanschaf dakmaterialen
Zo krijgen leden geld terug bij de aanschaf van Ecolor golfplaten van Eternit, een selectie van sandwichpanelen van Kingspan Geïsoleerde Panelen en op divers agrarisch isolatiemateriaal van Kingspan Insulation. Per onderdeel bedraagt de geld-terug-regeling € 0,35 per m2. Deze korting staat los van de prijsafspraken die leden met de door hen zelf gekozen aannemer of leverancier maken. Leden die mee willen doen aan de actie dienen hun project van te voren aan te melden.
LTO Commerce denkt dat veel leden gebruik gaan maken van de regeling. De materialen van Eternit en Kingspan worden zeer veel gebruikt in de agrosector. Het wordt door deze geld-terug-regeling nog aantrekkelijker om te kiezen voor de materialen van deze leveranciers.
Voordelige prijsafspraken Asbestinvertarisatie
Renovatie van een asbestdak begint altijd met een asbestinventarisatie. Hiervoor heeft LTO Commerce voordelige prijsafspraken gemaakt met Adviesbureau RPS en Gebouwen Inspectie Nederland. Leden kunnen vanaf €350,- een type A inventarisatie uit laten voeren door een van deze gecertificeerde partijen.

Wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.