Wat vind jij ervan?

NovaFarm-Grip
Bedrijf

Word zorgboer bij NovaFarm-Grip

0


NovaFarm-Grip is op zoek naar boeren in Brabant die met ons willen samenwerken. Levert uw boerderij u niet meer genoeg voldoening op? Wilt u graag iets voor anderen betekenen? Zoekt u naar activiteiten die uw boerderij meer rendabel maken? Dan is samenwerking met NovaFarm-Grip wellicht iets voor u.

Wat doet NovaFarm-Grip?
NovaFarm-Grip biedt kwetsbare cliënten – bij wie vaak sprake is van een verslaving – een plek op een zorgboerderij. Onder begeleiding van een medewerker van NovaFarm-Grip werken cliënten aan hun zelfstandigheid en aan persoonlijke doelen op het gebied van dagbesteding, arbeid, scholing, re-integratie of herstel van een burn-out. Zo kunnen zij weer naar tevredenheid functioneren in de maatschappij.

Wie zijn de boeren?
Tientallen boeren in Brabant werken samen met NovaFarm-Grip. Zij creëren een veilige plek, een plaats om te werken met dieren en planten en om buiten in de natuur te zijn, en daarnaast ook een dagstructuur. Samen koffie drinken en eten met de boer en zijn gezin geeft cliënten een stuk geborgenheid dat ze vaak nog niet kenden. Sommige boerderijen bieden niet alleen een werk- maar ook een woonplaats. Cliënten zijn altijd tijdelijk op de zorgboerderij. Een medewerker van NovaFarm-Grip begeleidt de cliënt tijdens het traject op de boerderij en kijkt samen met de cliënt naar het traject erna.

Wat levert het u op?
De cliënt nemen u werk uit handen en u ontvangt een vergoeding voor de begeleiding, levensonderhoud en huisvesting van onze cliënten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.