Wat vind jij ervan?

Lely Vector

3


We hebben plannen om met een Lely Vector te gaan werken. Zijn er hier ook mensen die hier ervaring mee hebben, tips hebben? (Zowel negatief als positief).

Laatste reacties

 • jan1

  Mooi speelgoed, Hier in de buurt bij de fotonenboer draait er ook 1.
  Ik vind de menging maar matig.
  Verder heb ik het idee dat de afwijking nog te groot is. Heb je een groep kalveren om te voeren en daar moet 10 kg stro bij in en de happer pakt 20 kg. heb je een verschil van 100 %. En morgen gaat die dat corrigeren en komt er helemaal geen stro in het rantsoen.
  Ik denk dat je voor het te investeren bedrag 7 tot 15 jaar je koeien kunt laten voeren zonder dat je er trammalant mee hebt. Je hebt ook geen kuilvoersnijder nodig. Of je moet iets hebben willen om je jongvee mee te gaan voeren, want daar wordt het laten voeren duur van.
  Maar het is een leuke innovator.

 • Teus Lely

  Ik ben werkzaam bij Lely en als product manager vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Vector. Er zijn in Nederland op dit moment meer dan 30 bedrijven die werken met de Vector. Als u contact opneemt met het Lely center in uw omgeving, dan kunnen zij u helpen om in contact te komen met de Vector gebruikers. Deze boeren kunnen u dan ook hun persoonlijke ervaringen delen en veel meer vertellen over de werkelijke voor- en nadelen.
  Aangezien Boerderij Connect niet voor commerciele doeleinden bestemd is, wil ik niet inhoudelijk reageren.

 • Gerd-Jan

  Goedzo Teus! Eindelijk iemand van een bedrijf die hier niet alleen komt om reclame te maken!

Of registreer je om te kunnen reageren.