Wat vind jij ervan?

Nickerson-Zwaan
Bedrijf

Innovatieve rode spitskool

3


Nickerson-Zwaan lanceert een innovatief Brassicaproduct voor het nieuwe seizoen: rode spitskool!

Witte kool en rode kool zijn vertrouwde producten in de traditionele keuken. Nickerson-Zwaan maakte de witte kool spits, waarmee nieuwe mogelijkheden ontstonden om dit product ook in de meest hedendaagse gerechten te gebruiken. Denk aan wokken of toepassing in mediterrane gerechten. Nu geeft Nickerson-Zwaan kleur aan de spitskool!

De nieuwe rode spitskool, genaamd Tinty F1, heeft dezelfde vorm als de gangbare spitskool, maar onderscheidt zich door een dieprode kleur, zowel in- als uitwendig. En de smaak heeft het frisse en pittige accent van een verse jonge rode kool.

Telers zullen waarderen dat Tinty F1 oogstrijp is in 70-75 dagen en een goede veldhoudbaarheid heeft. De spitskool heeft een gewicht variërend van 300 tot 1300 gram (afhankelijk van de dichtheid).

Speciaal voor deze rode spitskool Tinty F1 is een nieuwe productvorm ontwikkeld. De spitskool zal in de nabije toekomst ook worden aangeboden als mini (300 gram) in een duoverpakking met een gewone spitskool. Een welkome verrijking van het huidige assortiment in de groenteschappen, zowel voor het oog als voor de mond!

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • Marcel

  Oneens, denk aan je structuur van de waardevolle grond. aankomend jaar wil je toch weer een goede opbrengst. Als het land te nat is eraf blijven.

 • Jan-Zonderland

  Hallo Alette, met alle respect hoor maar nou schiet je toch wel een heel erg losse flodder de ruimte in: Rupsen verplicht?????
  Rupsen kunnen een oplossing zijn voor bepaalde werkzaamheden onder bepaalde omstandigheden, dat is duidelijk maar dan kun je ook net zo goed vragen of we de I-phone verplicht moeten stellen voor iedereen 6 jaar en ouder.
  Een betere vraag had m.i. geweest: Zijn rupsen DE oplossing om onder minder gunstige omstandigheden door te kunnen gaan ????

 • jordi 1455

  grootste onzin zo iets kun je niet afdwingen.

Of registreer je om te kunnen reageren.