Wat vind jij ervan?

FlyBuster
Bedrijf

Flybuster gepatenteerde vliegenvanger

5


Vliegenoverlast komt veel voor bij vee, paarden en afval en zijn het meest te vinden in en rondom stallen. De vliegen komen af op zweet van zoogdieren en worden aangetrokken door de geur en het vocht wat de benodigde mineralen oplevert. Bij koeien en paarden zitten vliegen vaak rond de ogen, waar ze het traanvocht opzuigen.
Het systeem bevat de zeer efficiënte lokvloeistof (100% biologisch) die vliegen aantrekt. De vloeistof gaat in de plastic emmer (inclusief deksel), met de bijzondere gepatenteerde ‘one way’ openingen. Deze zijn zo ontworpen, wanneer de vliegen eenmaal binnen zijn, ze niet weer naar buiten kunnen.
Toepassingen FlyBusters
FlyBuster Professional is specifiek geschikt voor o.a. de agrarische sector en paarden sector;
- Melkveehouderijen
- Varkensstallen
- Kippenstallen
- Kalkoen boerderijen
- Schapen boerderijen
- Paarden maneges
- Campings, Sportcentrums, Parken en Tuinen
- En andere locaties met vliegenoverlast
De "No Fly Zone"Voor het beste resultaat moet er een zogeheten "No Fly Zone" gecreëerd worden. Op de afbeelding hieronder kunt u zien hoe en waar de FlyBusters geplaatst moeten worden.


Plaatsing van de vliegenvallen zoals aangegeven op de afbeelding is het meest ideaal maar niet in alle gevallen haalbaar. Er zal niet altijd 10/15 meter beschikbare ruimte zijn om de stal, schuur of tuin. Dit is géén probleem, het gaat om de zogenoemde 'No Fly Zone' die er voor zorgt dat het terrein rondom word uitgesloten van vliegen.

Laatste reacties

 • g.g

  ook mijn eerste gedachte : nee , toch.........!!deze S.Dijksma heeft totaal geen binding (lees verstand, inzicht) met de landbouw. In nederland kun je blijkbaar van het ene op het andere moment het beleid( helpen) bepalen van het onderwijs en het andere moment van de landbouw. Het enige dat in haar voordeel spreekt is dat ze ja heeft gezegd voor deze functie. blijkbaar ziet ze het zelf wel zitten.we wachten af.......

 • VV.d Boer

  Wat was ik blij dat onze partij het zo goed gedaan had in de verkiezingen. Vele collega's van mij waren ook overtuigd en stemden met ons mee. Verdaas was een pragmatische man, maar had bij ons in de provincie al wat laten zien en kon doorpakken. Dat hij te pragmatisch was dat was jammer. En wie komt er nu uit de Rode Hoed? Sharon Dijkstra, veel geschreeuw weinig wol. Als staatsecretaris van Onderwijs al ondermaats, maar nu nog weer beloond. Helaas gaat zo onze bedrijfstak, waar heel Nederland trots op zou moeten zijn naar de ***. Jammer, jammer.
  Morgen moet Mark Rutten de laatste zegen geven. Ik verzoek je Mark doe het NIET.....
  Denk aan de zaak Ella Vogelaar, ook PvdA, die uiteindelijk ONTSLAGEN werd omdat ze onvoldoende klaar gemaakt had.
  Het aantal boeren dat VVD een warm hart toedraagt zal slinken als sneeuw voor de zon.
  en VVD leden zullen het lidmaatschap opzeggen.
  Ik heb de acceptgiro voor 2013 nog in huis, maar ik moet me nog wel 3 keer bedenken voordat ik deze betaal

 • Meijes

  Ik zei al , ezeltjeprik wordt het.

 • Alette

  Persoonlijk vind ik het een lastige. Toen ik het hoorde keek ik wel verbaasd op, haar naam was niet bij mij opgekomen als potentiële kandidaat.
  Misschien is het wel goed om iemand die aardig 'bleu' in EZ komt. Een frisse wind kan goed uitpakken.
  Maar: Ik hoop wel dat ze in het belang van de sector gaat handelen en niet in die van WakkerDier, PvdD etc.

 • g.g

  ik heb het toch wel goed gelezen... ze wordt staatssecretaris VOOR landbouw en toch niet tegen!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.