Wat vind jij ervan?

Opheusden
Bedrijf

Golstein Weegsystemen BV en RDS Electronics Bvba breiden samenwerking uit.

2


Als u boetes voor een te hoge aslast wilt voorkomen kunt u al jaren bij Golstein Weegsystemen B.V. uit Opheusden (NL) terecht. Een grote groep transporteurs door heel Europa gebruikt inmiddels het innovatieve Golstein aslast weegsysteem voor hun kippers, bedrijfswagens, trucks of trailers. Dit systeem meet zeer nauwkeurig de aslasten van het voertuig en intelligente software berekent het totaalgewicht. Ideaal om in één keer het juiste gewicht te laden zonder tijdsverlies. Naast een volledig draadloze en digitale variant levert Golstein sinds 2010 ook een eenvoudiger variant met LED indicators. Beide systemen zijn toepasbaar voor lucht-, blad- en hydraulisch geveerde voertuigen. Gebruikers ervaren het systeem als onovertroffen, getuige de vele positieve reacties.

Gebundelde knowhow met RDS Electronics
Vanwege de grote knowhow en ervaring van Golstein op het gebied van wegen, ging het Belgische bedrijf RDS Electronics recent een samenwerking met Golstein aan. In België verkoopt RDS Electronics de aslast weegsystemen van Golstein. Andersom gaat Golstein de RDS Weegsystemen in Nederland op de markt brengen.

Wegen op heftruck, verreiker, wiellader en kraan.
“De RDS producten zijn een waardevolle toevoeging voor onze Nederlandse relaties” zegt Bert Golstein. “RDS Electronics beschikt over jarenlange expertise in het meten van de druk in hefcilinders van shovels, verreikers, heftrucks, knikladers en graafkranen. Als u op zoekt bent naar een hoogwaardig, maar betaalbaar weegsysteem voor deze machines, kies dan voor een RDS weegsysteem. Op de compleet vernieuwde website van Golstein Weegsystemen zijn alle weegsystemen te vinden. ” aldus Bert.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

  • n.rodenburg1

    Zeker in de verstedelijkte gebieden met veel sluipverkeer zal het wel eens een oplossing kunnen zijn. En wat te denken aan de bodemdruk in het land? Veel boeren/loonwerkers doen concessies aan de bandenspanning omdat over de weg niet met al te zachte banden kan worden gereden. Maar, de extra man die nodig is op de overlaadwagen pluk je ook niet zo maar van straat! Los van de kosten voor die extra arbeid...
    En vervoer in containers is leuk voor conserven o.i.d. maar is wat lastiger in bijv. een stortbak

  • gerrit coppens
    Panellid

    In feite zie je het ook met de bemesting. transportwagens vullen de veldcontainer waaruit de injecteur de mest kan zuigen. zo blijft de weg ook strontvrij. aardappelen worden ook wel met een tranportband op vrachtwagens geladen die zelf niet op het veld komen. maar niet met elk gewas zal dat goed gaan

Of registreer je om te kunnen reageren.