Wat vind jij ervan?

Abemec
Bedrijf

OccasionApp van Abemec

2


Naast een overzicht van alle beschikbare gebruikte tractoren, zijn ook alle verreikers en werktuigen eenvoudig te bekijken. Er is bovendien een mailfunctie beschikbaar waarmee interessante occasions gedeeld kunnen worden met anderen.Met deze app is Abemec uniek in de markt. Hans Quint directeur van Abemec: “Met de app willen we aan alle klanten en potentiële klanten laten zien dat we bij Abemec voorop lopen, ook op het digitale vlak”.
De app is beschikbaar voor zowel ios als Android en is te downloaden via:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.occasionapp.abemec
https://itunes.apple.com/us/app/abemec-occasionapp/id643590578?l=nl&ls=1&mt=8

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • marten87

  Het lijkt allemaal wel een drama maar, dat het perceel op de kop staat komt van losse zeefgrond wat op ruggen gedrukt wordt. Afweging 60 ton x 25 cent rooien, of het volgende jaar uien zaaien die je mischien weer voor een cent weg moet doen lijkt mij niet zo moeilijk. Mijn ervaring is dat je in het voorjaar geduld moet hebben, eventueel water weg laten lopen, laten drogen en dan gerst zaaien, nog best een goede opbrengst oplevert en de grond aardig herstelt.
  Deze rooier is trouwens niet echt ideaal met dat wieltje achter, die sloopt het meeste..

 • Jan-Zonderland

  Leo,
  Inderdaad lijkt het net of het niet meer uitmaakt hoe nat het land is. De huidige rooimachines zijn dermate ver doorontwikkelt dat die ook onder zeer slechte omstandigheden nog kunnen rooien, en dat ook nog met soms verrassend goed resultaat wat het eindprodukt betreft.
  Echter, deze zeer grote, complexe en zeer zware machines betekenen wel een zware aanslag op de bodemstructuur en het blijkt dat deze structuurschade vaak onomkeerbaar is.
  De grond wordt steeds moeilijker bewerkbaar en er moet steeds meer geweld aan te pas komen om in het voorjaar een fatsoenlijk zaai- of pootbed te creeeren.
  In mijn jonge jaren (50 jr geleden) kon je bijv in het westen van de N.O.P. het geploegde land met een paard en een 4 velds kromtandeg in een keer zaai of pootklaar leggen.
  Tegenwoordig gebruikt men op dezelfde lichte grond pootcombinaties met een frees in de fronthef, een kopeg achterop en daar de pootmachine achteraan.
  De huidige rooimachines zijn gewoonweg te zwaar, geven daardoor teveel bodemverdichting ondanks de rupsen waar ze tegenwoordig mee zijn uitgevoerd (die rupsen werken overigens als trilplaten maar dat even terzijde) en er wordt gewerkt onder omstandigheden waarbij je eigenlijk thuis moet blijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.