Wat vind jij ervan?

Amazone.nl
Bedrijf

Precision Farming voor iedereen: Amatron 3

0


De nieuwe ISOBUS-terminal Amatron 3 vervangt de Amatron+ terminal. Deze werd in het verleden al 30.000 keer verkocht. Net zo als de Amatron+ dient de Amatron 3 als universele bedieningsterminal voor kunstmeststrooiers, veldspuiten en zaaimachines van Amazone. Naast de GPS-Switch en GPS-Track is er een nieuwe functie toegevoegd GPS-Maps. Dankzij de ISOBUS-standaard kunnen ook alle ISOBUS-compatible machines van andere fabrikanten met de Amatron 3 worden bediend. Bovendien is hij ook compatibel met alle Amatron+-systemen, die zich op de markt bevinden en kan intuïtief worden bediend.Naast de besturing en controle van machines kunnen met de Amatron 3 nog drie andere functies met één terminal worden bediend:
1. Automatische kopakker- en sectieschakeling GPS-Switch voor kunstmest strooiers, veldspuiten en zaaimachines.
2. De optische parallelle stuurhulp GPS-Track, waarmee te allen tijde, - bij vooropkomst of op weiden – de werkbreedte van de machine optimaal kan worden benut en overlapping wordt vermeden.
3. GPS-Maps, een nieuwe gebruiksmogelijkheid voor het opstellen van applicatiekaarten direct op het veld.

De Amatron 3 is zeer breed inzetbaar, kan eenvoudig tussen de functies schakelen en de bediening kan aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Hoewel de Amatron 3 duidelijk meer presteert dan zijn voorganger Amatron+, blijft het een eenvoudig te bedienen en nog steeds een voordelig geprijsde terminal.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit product plaats dan onderstaand uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.