Wat vind jij ervan?

Euro Grass BV
Bedrijf

TerraLife groenbemestermengsels

3


De innovatieve TerraLife groenbemestermengsels zijn verrijkt met Deeptill Tillage Radish. Deeptill Tillage radish is een rammenas die een paalwortel vormt die een bodemverdichting kan doorbreken. In de winter vriest deze af en laat een luchtkanaal over dat bijdraagt aan een snelle opwarming van de bodem in het voorjaar.De mengsels met Tillage Radish zijn herkenbaar aan de toevoeging ‘TR’:
TerraLife-BioMax TR,
TerraLife-SolaRigol TR,
TerraLife-Betamaxx TR.

Het toevoegen van Tillage Radish aan de mengsels draagt bij aan de doelstelling van TerraLife: het verhogen van de bodemvruchtbaarheid en het verbeteren van de bodemweerbaarheid.

TerraIife
De TerraLife groenbemestermengsels bevatten een veelvoud aan soorten, welke in elk mengsel specifiek op elkaar afgestemd zijn. Daarbij is rekening gehouden met de plaats van het mengsel in de vruchtwisseling, alsmede de ervaringen uit de praktijk. Sinds 2011 zijn de TerraLife mengsels op de Nederlandse markt beschikbaar. In 2013 wordt het assortiment uitgebreid met TerraLife NemaControl.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Laatste reacties

 • gerrit coppens
  Panellid

  Het zal een beetje van de actuele agenda afhangen. De ene keer zal Schenk of Maat beter scoren, de andere keer is het Huibers die de meeste expertise ten berde brengt. Ook aan de andere kant van de tafel kun je zeggen dat AH hoger scoort dan Jumbo omdat het marktaandeel van AH hoger is. De man van Jumbo is echter wel hoger in de Jumbo pyramide dan zijn tegenvoeter bij AH. Je kunt dan wel 5 namen invoeren, maar het is toch relatief. Achter de schermen zijn er ook mensen die veel invloed hebben. In mijn top 5 heb ik naast Huibers en van Eert ook een Louise Fresco aangevinkt gehad om een voorbeeld te noemen

 • Piet Beumer

  Wordt tijd, dat de producent en u bent er zelf een, zijn eigen afzet bepaald. Op dit moment zijn er diverse mogelijkheden om rechtstreeks uw producten naar de markt af te zetten.
  Een daarvan is www.ekokopen.nl, E-commerce u bepaald zelf uw prijs en uiteraad houd u grip op de marge.
  Succes,

 • hspons

  topmannen campina hebben wel zeker invloeld op ons inkomen. Ondanks hun grootzijn laat ze ons leden niet via het melkgeld dit geven. Zij kijken alleen naar andere concurrenten.
  Campina heeft i.v.m. andere een veel lagere kostprijs, dit moeten ze delen met de leden. Daardoor kan de melkprijs hoger als de de andere, en de winst is nog steeds hoger als bij die anderen, waar ze zichzelf mee vergelijken.Onbegrijpelijk dat Campina niet de de toon aangeef : wij kunnen het, zo doen we het, onze leden gaan voor, zij kunnen het beste.

Of registreer je om te kunnen reageren.