Wat vind jij ervan?

NLE
Bedrijf

Goedkopere energie van NLE

0


Panel van agrarisch ondernemers test energieleverancier NLE Zakelijk
Een panel van agrarisch ondernemers test de tarieven, het gemak en de service van NLE Zakelijk. NLE Zakelijk is de tak van de Nederlandse Energie Maatschappij die zich richt op ondernemers. U kent de Nederlandse Energie Maatschappij vast van spots en advertenties waarmee zij sinds een aantal jaar de energiemarkt wakker schudden.

Goedkopere energie, eenvoudigere administratie
Boerderij en Pluimveehouderij helpen agrarisch ondernemers graag met het behalen van het hoogste rendement, dus met het besparen van kosten. We weten dat energie een van de belangrijkste kostenposten binnen het boerenbedrijf is. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met NLE Zakelijk. NLE Zakelijk wil laten zien dat de levering van agrarische energie goedkoper, en de bijbehorende administratie eenvoudiger en overzichtelijker kan zijn.Energiepanel bespaart en test
Om die claims te testen zijn we samen een energiepanel gestart. De pluimveehouders, melkveehouders, rundveehouders en varkenshouders in het panel testen de komende maanden of NLE Zakelijk daadwerkelijk goedkoper, makkelijker en overzichtelijker is dan andere energieleveranciers.

De boeren in het panel stappen daarvoor over naar gas en elektriciteit van NLE Zakelijk, en beginnen zo al direct met besparen op hun energiekosten.

U kunt de ervaringen van de boeren volgen op www.boerderij.nl/energiepanel.

Heeft u vragen over energie aan NLE Zakelijk?
Stel ze hier op Connect of neem direct contact op met NLE Zakelijk via 088 2030 577 of boerderij@nlezakelijk.nl.


Of registreer je om te kunnen reageren.