Wat vind jij ervan?

Meer rendement tegen lage kostprijs en betere productie

1


Feed’More is al jaren een betrouwbaar inkuilmiddel met een hoog rendement. Door een aanpassing van de receptuur is het middel nog effectiever geworden, wordt broei voorkomen en neemt de voerefficiëntie toe. Feed’More Extra werkt onder alle omstandigheden en doet wat anderen beloven.

Feed’More Extra is dankzij een nieuwe formule sterk verbeterd. De combinatie van twee melkzuur-producerende bacteriën, propionzuur en azijnzuur dragen bij aan een nog betere conservering van de kuil. Tevens wordt dankzij de nieuwe samenstelling met verschillende enzymen niet alleen een beter inkuilresultaat bereikt maar ook een hogere voerefficiëntie.

Tijdens het inkuilen is het van belang dat de pH-waarde snel daalt. Zo blijft het verlies aan waardevolle voedingsstoffen beperkt en levert de kuil uiteindelijk een hoger rendement op. Dit wordt bereikt met de nieuwe formule van Feed’More Extra: de extra azijn- en melkzuurbacteriën leiden er toe dat de kuil sneller en beter wordt geconserveerd wordt en de propionzuurbacteriën zorgen ervoor dat de broei wordt voorkomen.

Door deze combinatie is er een efficiënte fermentatie en een betere stabiliteit na opening. Belangrijk is daarbij dat de verschillende enzymen in Feed’More Extra er voor zorgen dat er meer suikers worden vrijgemaakt en de melkzuurbacteriën sneller kunnen groeien. Het verlies aan suikers blijft door de enzymen dan ook beperkt. Ook dragen de enzymen ertoe bij dat de celwanden worden ontsloten en er een betere benutting is van het eigen voer. De toepassing van Feed’More Extra bij het inkuilen betekent dan ook dat er meer melk uit het ruwvoer wordt gehaald: het verlies aan waardevolle voedingsstoffen wordt beperkt en, niet in de laatste plaats, het rendement stijgt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie.

Eén reactie

  • henk fledderus

    een lekker bakje warme snert..... en een relaxed dagje uit met de kinder

Of registreer je om te kunnen reageren.