Wat vind jij ervan?

ForFarmers BV
Bedrijf

Voedingsaanpak melkvee: Feed2Milk

0


ForFarmers Hendrix introduceert de voedingsaanpak voor melkvee: Feed2Milk. Feed2Milk is gebaseerd op de nieuwste kennis, ervaring en jarenlang (eigen) onderzoek. Op basis van het gedrag van voer in de koe en de behoefte aan voedingsstoffen van de koe, wordt een optimaal rantsoen samengesteld. Het doel? Probleemloos melken met gezonde koeien. Het bijbehorende Feed2Milk-assortiment is per 16 april ingevoerd.
De inschatting van het ruwvoer, MELK (Meer Energie Lacterende Koeien), de pensgezondheid en een optimale voerbenutting zijn de vier pijlers die Feed2Milk onderscheiden van andere methodes. Daarnaast maakt het Feed2Milk-rantsoenberekeningsprogramma de nieuwe voedingsaanpak eenvoudig en praktisch toepasbaar. De Feed2Milk-voedingsaanpak is vertaald naar drie voerreeksen, ieder geschikt voor een ander type bedrijfsdoelstelling.

Feed2Milk heeft de volgende voordelen:
- Meer Energie voor Lacterende Koeien
- Betere inschatting ruwvoer
- Gezondheid
- Optimale voerbenutting

De Feed2Milk-voedingsaanpak resulteert in een nieuw assortiment met drie reeksen voeders. Elk variërend in samenstelling, toegespitst op verschillende doelstellingen. Er is een Maxima-reeks, met voeders voor een maximale dierprestatie, ondersteuning van de gezondheid en een scherp krachtvoergebruik. De Optima-reeks staat voor een optimale voerwinst en in de Prima-reeks zitten prima voeders tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn er nog verschillende supplementen: aanvullende voeders die corrigeren voor eiwit en/of energie.

Heeft u vragen of wilt u meer weten plaats dan onderstaand uw reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.