Wat vind jij ervan?

Vitelia Voeders wint HAS award ‘Bedrijfsopdracht’

0


HAS-studenten Remco Janssen (Bakel) en Elian Poels (Heide) hebben medio 2012 bij Vitelia Voeders hun afstudeeropdracht voltooid. Deze opdracht bestond uit het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek.

In dit onderzoek hebben ze de mengvoedermarkt in beeld gebracht, eigen medewerkers gevraagd naar hun beeld van Vitelia en klanten, ex-klanten en potentiële klanten geënquêteerd.

De deelnemers aan de opdracht vonden het, na afronding, een erg succesvol project waar duidelijke aanbevelingen uit volgden. Ook HAS den Bosch raakte onder de indruk van het afstudeerproject, met als gevolg de nominatie voor de HAS Award 'Bedrijfsopdracht'. Samen met deze opdracht zijn nog twee andere opdrachten genomineerd.

Donderdag 23 mei jl. werd bekend gemaakt wie van de bedrijven de HAS award in ontvangst mocht nemen. Met enkele honderden stemmen verschil werd Vitelia gekozen tot winnaar van deze award. Een mooie prijs en een bevestiging van de goede samenwerking tussen Vitelia en HAS Hogeschool. Daarnaast een bekroning op de samenwerking met jonge, aankomende talenten in de agrarische sector. Vitelia bedankt alle stemmers voor het uitbrengen van de stemmen en wil Elian en Remco nogmaals bedanken voor hun inzet.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze prijs plaats dan onderstaand uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.