Wat vind jij ervan?

Kleinste Giant kniklader vernieuwd!

0


Tobroco machines fabrikant van de Giant knikladers heeft de kleinste kniklader de D203SW vervangen door een nieuwe model de Giant D204SW. Deze kleine krachtpatser is een doorontwikkeling op de D203SW en is op veel punten aangepast. Het gewicht van deze machine zit rond de 1000 kg. De 3 cilinder Kubota krachtbron is 20 pk (optioneel 25 pk). Een Poclain hydrauliekpomp en Poclain wielmotoren zorgen de aandrijving. Deze kleine krachtpatser heeft een enorme kracht op zijn wielen! Opvallende wijzigingen zijn naast de vernieuwde look, een hefarm met parallel geleiding. Automotive rij hydrauliek dwz : vooruit / achteruit dmv een electr. schakelaar op de joystick ipv een rijpedaal. Dit zorgt voor een veel soepeler rij gedrag. De 4 wielmotoren hebben een elektrisch in schakelbaar lengte sper. Standaard is de machine nu voorzien van een oliekoeler.

De kiplast van deze kleine Giant is 1100 KG, en 550 kg halverwege de palletvorken in horizontale positie! Dit is erg veel voor zo’n kleine lichte machine. Doordat de machine is uitgevoerd met Poclain wielmotoren is de machine uitermate geschikt voor hoveniers en stratenmakers. Vanwege de wielmotoren wringt de machine niet bij scherp sturen. Door de compacte bouwwijze is de machine zeer stabiel. Minimale breedte is 92 cm op standaard banden.

De machine is voorbereid voor een dubbele tandwielpomp (optie), hier mee kunnen hydraulische werktuigen mee aangedreven worden voor intensief gebruik. Bijv. vacuüm systemen, grotere veegbezems, cirkel of klepelmaaiers etc. De eerste machines worden in maart uitgeleverd. de machine voldoet aan alle geldende CE eisen en heeft een ROPS/FOPS gekeurd veiligheidsdak. De Giant knikladers worden geproduceerd in Oisterwijk Nederland.

Voor vragen info kunt u contact met ons opnemen
Met vriendelijke groet,
Bas Bastiaansen Tobroco Machines Oisterwijk

Of registreer je om te kunnen reageren.